torstai 24. lokakuuta 2013

Seerumit


Täällä on varauduttu talveen muutenkin kuin vain vaatteiden osalta. Ihoni on todella kuiva ja vietän suuren osan päivästä ulkona, joten viima ja pakkanen eivät kovin ihoani helli. Pari vuotta sitten löysin seerumit. Silloin menin paikalliseen kauneushoitolaan (yhteen niistä) ja sanoin, että haluan jotain, joka tehoaa, hinnalla ei väliä. Sain silloin käyttööni (tai siis ostin ja maksoi kamalasti) jonkun timantti-seerumin ja en sen jälkeen parempaa ole löytänyt! Seerumi oli suunnilleen 90+ iholle (tai ehkä vähän liioittelen), mutta kosmetologi sanoi, ettei minun pidä säikähtää tuota lukua, vaan se on vaan entistä hoitavampi :) Tänä talvena haluaisin selvitä vähän vähemmän maksavilla tuotteilla, joten aion testata ainakin nämä Oriflamen seerumit. Toivottavasti auttavat edes vähän. Vinkkejä talvi-ihon hoitoon otetaan vastaan!

Ruut

2 kommenttia:

  1. Olisi todella ihana löytää (juurikin nyt) joku tuote, joka veisi kuivuuden mennessään. Talvi ei ole vielä edes alkanut ja olen saanut jo ensimmäisen atooppisen "kuivuuskohtauksen" kasvojen iholle. Äh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. totta puhut! tosin oma ihoni ei atooppinen ole, mutta hyvin kuiva silti.. jos nuo eivät auta niin itse menen taas hakemaan sitä timanttia :)

      Poista