tiistai 27. lokakuuta 2015

melkein valmis keittiö






Vielä vähän keittiöjuttuja ja keittiön välitilan laatoista parempaa kuvaa..

Täällä odotellaan sähkömiestä ensi viikolla käymään, että saadaan seinästä johdot piiloon ja viimeiset pistorasiat paikoilleen. Tosin yllättävän hyvin sitä tottuu tällaisiin väliaikaisiin viritelmiinkin. Kahvinkeitin siirtyi vihdoin eteisestä keittiöön, kun keksin, että jatkojohto sinne ylttää, mutta niin vaan yksi aamu kävelin tottuneesti eteiseen keittämään kahvia ;)

Kovin tyytyväinen olen edelleenkin tähän Ikean keittiööni. Tässä tosiaan panostin kodinkoneisiin ja kaapit yms on sitten niitä vähän edullisempia. Taso laminaattia. Hana oli ainut asia, mikä edellisestä keittiöstä tänne jäi. Laatat K-raudasta ja liesituuletin Gigantista.

Induktiolieden halusin tuollaisen pienen, että jää enemmän laskutilaa ja mikroaaltouuni on yhdistettynä uuniin, joten ei tarvinnut erillistä mikroakaan. Astianpesukone, joka ei näissä kuvissa näy on integroitu ja sekin sellainen 40cm leveä. Eli pientä, mutta tehokasta, vähän kuten tää emäntäkin täällä ;)

Kyllä täällä nyt kokkaillaan ja oikeastaan lähes joka päivä on tullut jotain tehtyä. Poissa ovat ne ajat, kun käytin uunia noin viiden vuoden välein. Ihminen voi näköjään muuttua ihan hurjasti tosi pienessä ajassa ;)



Tajusin muuten tänään, että lokakuu on ollu todella hiljainen tän blogin suhteen ja nytkin taidan siirtyä sohvalle lehden kanssa (yritän tsempata ja aukaista koneen useammin). Lokakuun Avotakkaa selailin jo kampaajalla muutama viikko sitten ja eilen sen itselleni ostin, kun oli niin ihania juttuja täynnä koko lehti.. ja nuo lakut, ne on aika hyviä myös!

Kynttilät, kuppi teetä ja sisustusjuttuja, niistä on tää ilta tehty.

Mukavaa tiistaita!

Ruut

13 kommenttia:

  1. Ai että tuo välitila on siis ihana! Kyllä tuossa keittiössä kelpaa kokkailla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja vielä ihanampi siitä tulee kun saan sinne sähköt ;) kokkailtu on kyllä ahkeraan jo nyt ja se on ihanaa se!!

      Poista
  2. Näyttää niiiin hyvältä! Joku päivä tuun kyllä ihan livenäkin kattoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa! Pitää vaan sopia joku kerta kun oon keskustassa niin otan sut kyytiin

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos Katja! Oon kyllä itekin todella tyytyväinen!

      Poista
  4. Kaunis keittiö sinulla! Meillä on muuten tuo sama laatta keittiön välitilassa ja niin oli edellisessäkin kodissamme, se on ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä tosi kiva laatta ja uskon, että siihen ei ihan heti kyllästy :) kiva kuulla, että on oikeasti sellainen, mistä voi tykätä vielä vuosienkin päästä :)

      Poista
  5. Ihana on tuo sun keittiö kyllä=) Voi kun mekin oltaisiin jo tuossa vaiheessa remonttia!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä te vielä joku päivä ootte. Nyt yrität vaan nauttia siitä kaikesta muusta ja ei tuo teidän nykyinenkään keittiö ihan kamala oo :)

      Poista
  6. Tosi hyvän näköinen keittiö!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Olen myös itse todella tyytyväinen!!

      Poista