maanantai 4. maaliskuuta 2013

Hyvä ruoka, parempi mieli.

Tänään oli oikea MAANANTAI! Päivä alkoi aamulla huonosti nukutun yön jälkeen (miksi se uni ei vaan nykyään tule!!).. Sain melkein kolme tuntia taas unta. Tullessani keittiöön huomasin, että keittiön hana vuotaa sivusta ja tiskipöydällä oli vähän vettä. Lähdin autolle ja jostain syystä lämmitin ei ollut mennyt päälle, joten siinä sitten käynnistin auton -20 pakkasessa. Hyvin käynnistyi, mutta en usko, että kovin siitä tykkäsi. Töihin ajellessa nauratti, että on kaikki nyt huonosti ja mietin vain, että kyllä se taas siitä..

No korjausmiehet kävivät täällä ja hana on taas kunnossa ja vaikka muu oleminen onkin aika sumuista näiden huonojen öiden jälkeen, niin päivä tuntuu jo hieman paremmalta :) Ostin kaupasta uuden Divaanin ja suklaapatukan, joten eiköhän tästä hyvä ilta tule!

Tällaisen päivän jälkeen (joka ei siis vielä ole ohi, muttta olen noussut jo niin aikaisin, että elän jo iltaa) on hyvä muistella mukavia hetkiä menneeltä viikolta. Käytiin taas kerran Trattoria Aukiossa syömässä. Viime torstaina siellä oltiin ja hyvää oli, taas! Väsytti ihan kamalasti sinä päivänä ja olin jo valmis menemään sänkyyn, mutta onneksi lähdin! Kyllä tuollaiset pikkuiset kivat jutut ovat erityisen mukavia arkipäivän piristäjiä!! 


 Mukavaa maanantaita!

Ruut

6 kommenttia:

 1. Maanantait sucks! Mut toi jälkkäri pelastais kyl kaiken.. Nami nami!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvoin sitä onneks noin epäonnisia maanantaita sattuu kohdalle, mutta ei ne kyllä ikänä mitään kovin kivoja päiviä oo! Ja tuo jälkkäri oli todella hyvää!!!!

   Poista
 2. Maanantait vaativat kyllä aina jotain pientä ylimääräistä piristystä ja piristettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin kaipaa ja kun meidän tyttöporukan huippari ja täykkäri- ilta loppu ja ei maanantaisin enää mitään ohjelmaa tuu niin illassa on suuri aukko :)

   Poista
 3. Oli kyllä taas niin hyvää ruokaa!=) Uudestaan tekis jo mieli mennä!! Varsinkin kun tulin just töistä nälkäsenä=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin oli. ei oo vielä kertaakaan pettäny meitä tuo paikka!! ja paljon ollaan jo siellä maisteltu!

   Poista