perjantai 11. heinäkuuta 2014

Viikon varrelta


Ja niinhän siinä kävi, että en koneelle ole ehtinyt ollenkaan. Aurinkoinen sää ja mukava seura on saanut pysymään ulkona. Olen kyllä nauttinut! Tässä sekalaisia kuvia tältä viikolta.

Vietin aika monta päivää vanhempieni luona ja ihastuin keittiön uuteen tapettiin. Ei kyllä sopisi ollenkaan omaan kotiini, mutta tuonne todella hyvin! Olin vähän yllättynytkin, että noin "räväkän" tapetin olivat valinneet ja myös siitä, että miten hienosti se heidän keittiöönsä sopii ;) Ranta on tullut tutuksi. Keskustan uimaranta ja mökin ranta ja voisinkin istua veden äärellä päivän jokaisen hetken, jos se mahdollista olisi! Pieni herra B syntyi ja tämä täti on enemmän kuin onnellinen. Nimi ei tosin vielä ole tiedossa, mutta B sopii hyvin A:n veljelle ;) Nyt on tällä tädillä kaksi rakasta, joista tuo nyt jo kolme vuorokautta vanha tapaus on kyllä saanut omatkin ajatukset melkoisen ruusuisiksi.  Molemmat niin rakkaita <3 Viimeinen kuva ei enempää sanoja kaipaa. Kaupan hyllyt ne vain notkuvat ihania juttuja just nyt!

Taas se on viikonloppu millä ei oikeastaan ole näin lomalla juuri suurempaa muutosta. Tänään nostetaan kumminkin korkkarit kattoon, Suomipop 2014 on tullut kaupunkiin. Mukavia kesäisiä päiviä teille!!

Ruut

8 kommenttia:

 1. Oi ihanaa, onnea tuplatädille ja muillekin asianomaisille <3. Me piipahdettiin SuomiPopissa eilen, kivaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Suomipopissa olis ollu joka pv joku kiinnostava artisti, mutta lauantai oli kyllä kans tosi hyvä!

   Poista
 2. Onnea tädille! On B aika suloinen pakkaus :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 kiitos! voit uskoa, että täti on hyvin onnellinen :)

   Poista