sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Ajatuksia

Blogimaailma on ihmeellinen. Alunperin halusin aloittaa koko blogin, koska kirjoittaminen on minulle tärkeää ja olen jo nuorena ollut innokas päiväkirjojen kirjoittaja. Ajattelin, että haluan kerätä tänne itselleni tärkeitä asioita sisustuksesta ja muutenkin elämästä ja asioista, jotka minua itseäni kiinnostavat. Pohjalla ajatus, että kirjoitan silloin kun siltä tuntuu ja teen tätä niin kauan, kun hyvältä tuntuu.

Miksi kaikki tämä kumminkin herättää niin paljon ajatuksia? Ehkä osaltaan siksi, että en osannut arvata, että tätä tulevat lukemaan muutkin kuin äitini (joka tosin lukee vain silloin kun heillä käyn, pakotettaessa ;) ) siskoni ja muutama ystäväni. Meni pitkän aikaa, että edes paljastin blogistani muille ihmisille. Nykyään huomaan usein miettiväni, että mitä voin kirjoittaa ja kuka niitä kirjoituksia lukee? Suurimmaksi osaksi blogini onkin vain pintaraapaisu omaan elämääni. Ei siis mitään kovin syvällistä/henkilökohtaista, mutta toisaalta en myöskään osaa olla kovin pinnallinenkaan :) Vaikea yhdistelmä välillä!!

Eräänlaisia paineita syntyy myös kuvista ja blogin ulkoasusta. Mitä kauemmin tätä hommaa tekee, sen kriittisemmäksi tulen ja jos totta puhutaan niin kovin moni postaus ei vastaa yhtään sitä tasoa, mitä toivoisin osaavani ylläpitää. Bloggaaminen vaatii kumminkin hyvin paljon aikaa ja nykyään sitä aikaa ei vain tunnu riittävän tarpeeksi..

En silti ole lopettamassa. Tykkään tästä harrastuksesta ja blogi on tuonut mukanaan uusia ihania tuttavuuksia ja asioita, joiden takia tätä hommaa on mukava jatkaa! Huomaan myös usein iltaisin selailevani vanhoja postauksiani ja katselevani kuvia, ihania muistoja!

Ehkä tämäkin kirjoitus saa olla muistuttamassa minua siitä tämän blogin alkuperäisestä ajatuksesta, mistä blogin nimikin sai alkunsa. Haluan tämän olevan edelleen mukava ajanviete juuri minulle!

<3

Ruut

8 kommenttia:

 1. Jatka ihmeessä, sun blogi on ihana, pirteä ja kuvat kauniita! Ei blogin pitäminen tarvitse olla pakkopullaa eikä sun tarvitse potea huonoa omaatuntoa jos joku päivä jää välistä. :-)

  Ajattelin vähän aikaa sitten samoja juttuja kun ei enää millään löydy aikaa tehdä niitä postauksia, mutta tämähän on tosiaan ajanviete niinkuin sanoit! Vakkarilukijat pysyvät aina mukana.

  Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olipas kivasti sanottu! Kai näitä tällaisia ajatuksia aina vähän miettii, välillä enemmän ja välillä vähemmän. Ja jokaisessa harrastuksessa niinku tässäkin sitä haluais jotenkin kehittyä ;)

   Poista
 2. Kiva ettet ole lopettamassa. Bloggailu on mukava harrastus, kunhan siitä ei tule liikaa paineita eikä stressiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja tuo on totta! Kivan asian takia on kyllä kiva välillä käyttääkin sitä aikaansa :) Aikaa vaan sais olla ainakin arkisin vähän enemmän ;)

   Poista
 3. Joo, ei saa lopettaa ;) Ihan omalla tavalla ja omaa tahtia pitääkin tehdä, koska sehän tässä on se juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo on totta ja eihän sitä aina ole edes mitään kirjotettavaakaan, vaikka ailaa olis :) Mutta se on kaikkein parasta, että jokaisen blogi on just sellanen kun sen pitäjä siitä haluaa :) tai jotain sellasta ajattelen :)

   Poista
 4. Niin samoja ajatuksia täälläkin; mistä kirjoittaa ja mistä näyttää kuvia. Rajanveto on välillä aika vaikeaa.

  Itse olen yrittänyt olla ottamatta paineita postaustahdista. Tämänhän kuuluisi olla kiva harrastus. Juuri muutama päivä sitten selasin blogini melkein kokonaan läpi. Oli todella hauska huomata, miten blogi on mm. ulkoasullisesti kehittynyt parempaan suuntaa. Kyllä tämä puuhastelu jotain opettaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opettaa kyllä ja jotenkin sitä haluaakin kehittyä ja oppia. Rajanveto henkilökohtaisten ja julkisten asioiden välillä on kyllä hankalaa, mutta kun kuuntelee vaan itseään niin kyllä sitä tietää, miten haluaa tämänkin homman tehdä :) Ihanaa syksyistä maanantaita!!

   Poista