keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Laukkuja ja kenkiä

Olen aina mielestäni ollut enemmän laukku-ihminen. Muutamia vuosia sitten omistinkin reilu 30 laukkua. Tuntui jotenkin tärkeältä, että oli laukku joka tilanteeseen ja asuun. Nykyään käytän melkein aina samaa laukkua ja omistankin vain muutaman laukun, muut on tullut myytyä kirppareilla. Hyvin erilainen ja muuttunut Ruut täällä siis ;)
Kenkiä taas en silloin muutama vuosi sitten ostanut juuri koskaan ja nyt olen löytänyt vähän ajan sisällä monet mukavat. Tosin täytyy todeta, että aiemmat kenkäni ovat monen vuoden takaa ja suurimmasta osasta pohjat ovat osin irti tai rikki niin, että kivet, vesi yms tulee kengän sisään. Ylhäällä kuvassa uudet kengät salille. Mammuttimarkkinoilta Cittarista löysin hyvinkin edullisesti. Talvikenkiin taas panostin hieman enemmän ja pitkästä aikaa siis tulossa talvi, että minulla on saappaat, joilla voin kävellä myös ulkona :) Aiemmat olivat niin liukkaat ja ohuet, että pystyin niitä käyttämään vaan parkkihallin ja kaupan välillä..

Mitäs tykkäätte? :) Itse tykkään todella paljon!
Mukavaa keskiviikkoa!

Ruut

10 kommenttia:

 1. Hyvännäköiset Tommyt :) ja se on vaan plussaa, jos pystyt kävelemään niillä talvella ulkona ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. totta puhut ;) katotaan sitten kuinka liukkaat noi on kun sen aika koittaa..

   Poista
 2. Mä olen kans ihan laukkuihminen ja kaapista löytyy monta laukkua joita ei tule käytettyä.. Pitäiskö munki vaan myydä ne!

  Ihanat kengät!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myyminen kyllä alussa kirpas, mutta sitten kun vauhtiin päääsin niin siinähän ne meni kaikki :) Tosin jälkeenpäin oon ehkä kaivannu muutamaa niistä..

   Poista
  2. Ai pitäskö sit kuitenkin miettiä uudestaan :-D

   Hehe sun Tommy buutsit sai mut menemään verkkokauppaan ja sielt löytyi vaikka mitä kivaa! Ei hyvä :-D

   Poista
  3. Tiiätkö mulla oli ne tänään ekaa kertaa jalassa ja oli kyllä kivat!! :)

   Poista