tiistai 11. syyskuuta 2012

Herkut ja Dexter

Yritän pitää karkkipäivän kerran viikossa. Aina se ei onnistu, töissä kahvipöydässä on välillä liikaakin herkkuja ja usein illalla tuntuu niin mukavalta syödä muutama namu. En kuulu ihmisiin, jotka syövät karkkipussin kerralla, päivastoin. On ollut vuosia, jolloin jouluna saamani herkuista osa on jäljellä vielä juhannuksena :)

Suklaapatukka päivässä pitää mielen virkeänä, vai miten se oli? Tässä hyvä vaihtoehto namuille. (Pienessä kupissa dippiä).


Töistä tullessa odotti lattialla yllätys, uusi Deko- lehti oli saapunut tänään postiluukusta. Saan sitä kolme numeroa lahjaksi, kiitosena erään kirjakerhon jäsenyydestä. Siinä onkin illaksi taas katseltavaa :) ..Vähän vaihtelua ainaisiin Dextereihin, vaikka se onkin todella hyvä sarja niin ehkä välillä voisi vaihtelu virkistää ja ehkä unetkin siitä vähän rauhoittuisivat.. nykyään unissa lähinnä seikkailen mitä ihmeellisimmissä paikoissa :) Tai ehkä yksi jakso sittenkin.. mutta sitä ennen kauppaan ostamaan tuikkuja ja pyörähdys serkkujen luona! Mukavaa iltaa kaikille!!

                                                                     Ruut

2 kommenttia:

  1. Dexter on koukuttava sarja=) Sitä täälläkin osotteessa katsotaan vähän liiankin kovaan tahtiin.

    VastaaPoista
  2. Kauhulla jo odotan sitä päivää kun kuudeskin kausi on katsottu!! Mutta ehkä siinä vaiheessa tulee taas uusia sarjoja :)

    VastaaPoista