lauantai 29. syyskuuta 2012

Lehdet

Voisin lukea lehtiä vaikka joka pv. Tällä hetkellä minulle tulee vain Keskisuomalainen ja Me Naiset.. muita lehtiä ostan satunnaisesti kirppareilta ja kaupasta.

Itse tykkään siitä, että lehdet saavat näkyä ja olla osana sisustusta. Lehtipinot eri huoneissa miellyttävät omaa silmääni!

Varsinkin sisustuslehtiä tulee selattua vuodesta toiseen aina uudestaan ja uudestaan.. Niiden kauniita kuvia on mukava katsella! Kauniista kuvista tulikin mieleen, että nyt voit seurata minua Pinterestissä.. pääset sinne blogini kautta. En tiedä, onko muut yhtä ihastuneita kyseiseen paikkaan, mutta sieltä vasta kauniita kuvia löytyykin!!


4 kommenttia:

 1. Mäkin rakastan lehtiä ja ostelen niitä kirpparilta ahkerasti. Itselle tulee tällä hetkellä vaan deco, mutta myös trendi tuli vielä vuosi sitten. Tykkään. Ja todellakin Lehdet saa näkyä sisustuksessa. Vanhassa kämpässä oli ihanat leveät ikkunalaudat, missä oli aina pino lehtiä :)

  VastaaPoista
 2. Leveät ikkunalaudat on kyllä ihania! Mullekin tuli joskus trendi, mutta nykyään ostelen Olivian irtonumeroita ja itseasiassa Decoa tulee nyt 3 numeroa kirjakerhon kylkiäisenä ;)

  VastaaPoista
 3. Sulla on kyllä tosi kiva blogi. :) Täällä ilmoittautuu myös yksi lehtihullu, itselläni koko kirjahylly täynnä lehtiä. :D

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos! Ja voin heti sanoa, ettei omasikaan hassummalta näyttänyt.. pitää käydä tutkimassa sitä tarkemmin :) Lehdet on kyllä hyvää ajavietettä!! Kun vaan aika riittäis aina siihen lukemiseen.
  VastaaPoista