perjantai 29. heinäkuuta 2016

Elämää mökillä


Mökki. 

Tänä kesänä on kyllä tullut mökkeiltyä varmasti enemmän kuin pitkään aikaan yhteensä. Aika usein olenkin todennut, että kyllä mä vaan taidan sydämeltäni olla sellanen ihan oikea mökki-ihminen :) Viihdyn hyvin ja voisin oikeasti istua siellä monta päivää ja vaan olla ja nauttia. Onnea on toki myös se, että on ollut kaksi mökkiä, missä aikaa viettää. Välillä voi mökkeillä ihan vaan kaksin rauhassa ja sitten taas on päiviä, että mökki on täynnä sukua ja ystäviä. Ihan omaa mökkiä kun ei ole tähän elämänvaiheeseen voinut hankkia ja mökit ovat lähinnä koko lähisuvun kesänviettopaikkoja. Se ei ole onneksi haitannut ja sinne mennessä tietää jo sen, että jos ei heti, niin pienen hetken päästä voi jo varautua siihen, että joku toinen jostain ilmestyy. Yöpymisistä toki vähän puhellaan etukäteen ja meidänkin yhdelle viikonlopulle olin jo ajoissa kysellyt, onko muilla mitään sitä vastaan, että me siellä muutama yö vietettäisiin. Kovin luksusmökkejä nämä meidän mökit eivät ole, mutta sähköt molemmissa mökeissä, puusauna ja hyvä oma rauhainen hiekkaranta, muuta ei oikeastaan tarvita. 

Mökillä olin tälläkin viikolla muutaman tunnin. Kuvat sieltä siis. Nyt ollaan jo "mökkeilemässä" täällä omassa kodissa. Eilinen vietettiin kaupungissa ja rallikansaa oli sen verran liikenteessä, että tuntui kyllä mukavalta siirtyä tänne vähän kauemmaksi. Nämä muutama päivä aion vaan nauttia siitä, että tuo toinen on tuossa vieressä vielä hetken ennen arjen koittamista. Parasta on se, että just nyt ei ole kiire mihinkään. Tosin eilen se iski, se jännitys tulevasta arjesta. Tuntui siltä, että ei haluaisi millään tämän kesän loppuvan ja ajatus siitä, että muut palaavat töihinsä ahdisti. Miten minun käy ja mitä ihmettä teen? Aamulla totesin, että enää edes halua asua täällä, kaukana kaikesta. 

Näihin iloisiin ja vähemmän iloisiin tunnelmiin nyt taas lopettelen ;) Me taidetaan lähteä vähän käppäilemään tuonne rannalle, jospa ne omatkin ajatukset taas tästä helpottaisivat. Oikein mukavaa aurinkoista perjantaita sinne ihan jokaiselle <3 

Ruut

2 kommenttia:

  1. Kauniit kuvat.

    Jos et ole vielä osallistunut blogini arvontaan, niin nyt nopsast.
    Mun blogiin voi taas liittyä.

    VastaaPoista