maanantai 4. heinäkuuta 2016

Forever Aloe vera
Aika harvoin osallistun erilaisille kutsuille tai jos osallistun niin vielä harvemmin tulee ostettua mitään. Muutama viikko sitten olin elämäni ensimmäisillä Aloe vera- kutsuilla ja päätin uskaltaa tilata jotain kotiinkin. Lomamatkoilla on tullut välillä käytettyä Aloe vera- rasvaa auringonoton jälkeen, joten sen verran oli kokemusta, että tiesin niiden olevan hyvin kosteuttavia. Tätä ominaisuutta ainakin oma ihoni kaipaa.. 

Yhden rasvan (kuvassa näkyvä aloe moisturizing lotion) olin saanut siskoltani syntymäpäivälahjaksi ja sitä olin ahkerasti käyttänyt ja täytyy sanoa, että kasvojen iho on pehmeämpi kuin koskaan! Kutsuilta tilasin Forvever Marine mask- kasvonaamion ja Aloe vera gel- juoman. Näistä ja muista tuotteista voit lukea täältä. Kasvonaamiota olen testannut kerran ja tykkäsin. Pyrin noin muutenkin käyttämään kasvonaamiota kerran viikossa ja vanha oli lopussa, joten kutsut tulivat hyvään saumaan :) Juomaa muutama ystäväni oli jo jonkun aikaa mainostanut. He kertoivat olon tosiaan olleen pirteämpi ja vatsan toimivan paremmin yms. Nyt itselläni taitaa olla viides aamu menossa kun tuotetta olen naukkaillut ja voin kyllä sanoa, että olo on jotenkin parempi, kevyempi. Tiedä sitten johtuuko tämä tästä tuotteesta vai ei, hyvä juttu se silti on. Näiden kokemusten pohjalta voin siis suositella näitä tuotteita ja ehdottomasti aion testata vielä muitakin, kun vain rahapussi siihen luvan antaa ;) 

Nyt oikein mukavaa maanantaita ja alkanutta viikkoa. Täällä vähän satelee, mutta me ei olla siitä välitetty. Välillä pieniä happihyppelyitä ja muuten hyvin paljon oleilua ja hieman kauhuleffoja peiton alla. Ihana loma. 

Ruut

4 kommenttia:

 1. Tuttu tuote tuo aloe Vera gel juoma! Tein keväällä heidän c9 ja oli kyl huippu kokemus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun sisko teki kans tuon ja sitä suositteli, mutta täytyy sanoa, että musta ei kyllä siihen ehkä ois :)

   Poista
 2. Minulle myös tuttuja tuotteita, V:n äiti kun toimii jälleenmyyjänä :) Samainen kasvonaamio on käytössä, samoin Aloe vera Gelly, jota käytän kasvovoiteena ja esim. hyttysenpuremiin ja palovammoihin toimii hyvin. Tuota juomaakin yrittää anoppi aina tyrkyttää, mutta on se sen verran kamalan makuista, ettei vielä olla otettu tavaksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se juoma on kyllä todella pahaa, mutta äkkiä kun ottaa niin menee alas :P

   Poista