tiistai 5. heinäkuuta 2016

Haluatko kysyä minulta jotain?

 kuvat instan puolelta @ruuttig


Eilen ihan ensimmäistä kertaa laitoin blogistani edes pikkuisen vinkin omalle facebook sivuilleni ja silloinkin kovasti epäröin, että uskallanko niin tehdä. Facebook on siis itselläni ihan vaan ystäviä varten ja siellä ihmisiä jotka tunnen ja joiden kanssa olen jotenkin tekemisissä :)  En tiedä mikä siinä on, että tämä touhu tuntuu välillä siltä, että ei ihan kaikille voi mainostaa bloggailevansa? Etenkin tutuille. Onko sitä näinä vuosina jo kertonut ihan liikaa itsestään ja onko osannut vetää rajaa oikeisiin kohtiin? Miten tällainen ihminen joka ei muutenkaan kerro itsestään lähes mitään voi edes pitää jotain blogia? No, tästä kaikesta sain idean ihan ensimmäiselle kysymyspostaukselle. Näitä on blogimaailma pullollaan ja tiedättekö, en ole itse uskaltanut tätä edes ehdottaa, koska pelkään kai etten saisi yhtään kysymystä. Tiedän, että tätäkin pikkuista blogia muutama lukee, joten otan riskin ja jos saan vaan yhden kysymyksen niin vastaan sitten siihen niin monella lauseella kun keksin ;) 

Blogi on kumminkin ollut olemassa jo tosi monta vuotta ja paljon on kerrottu ja toisaalta vielä enemmän jätetty kertomatta. Joten kysykää jotain, ihan mitä vaan. Blogista, minusta tai mistä vaan. Mä vastailen sitten niihin kysymyksiin joku päivä :) 

Ja hei, mukavaa tiistaita ihan jokaiselle. Sadetta jatkuu ja kohta ei voida enää sanoa, ettei oltais ehditty levätä ;) Terveisiä täältä ihanasta rauhasta. Just nyt ollaan molemmat koneilla ja ihan tosi epäsosiaalisia.. Ehkä tästä vielä tänään noustaan ylös tai sitten ei, eipä sillä niin väliä ;) 

Ruut 


2 kommenttia:

  1. Tää on kai vaan tätä suomalaista (yli)vaatimattomuutta, mutta huomaan kyllä itsessäni ihan saman: blogista puhuttaessa alan heti vähätellä koko hommaa, enkä mielelläni sitä edes tutuille mainosta. Ja mitä kysymyspostaukseen tulee, niin ihan samasta syystä se on minullakin toteuttamatta ;).

    Tässä kuitenkin pari kysymystä:
    Olet joskus täällä kertonut asuneesi Itävallassa. Kerro siitä! Siis mitä, miksi, milloin ja miten kauan? Entä mihin matkustaisit, jos saisit matkustaa mihin tahansa? Voisitko kuvitella muuttavasi ulkomaille?

    VastaaPoista
  2. Samoja miettteitä. Vaikea vetää raja ja oikeaan kohtaan. En edes välillä haluaisi enää blogata kun en tiedä ketä sitä lukee edes.

    VastaaPoista