torstai 13. syyskuuta 2012

Olen täti.

Jo vuosia työskenneltyäni lasten parissa olen kuullut usein, että minua kutsutaan nimellä täti. Oikaisen sen aina ja kerron olevani Ruut :) Viime lokakuussa minusta sitten tuli ihan oikea täti En voinut koskaan kuvitella, miltä se tuntuu.. Jo oman siskon raskaus oli kiinnostavaa seurattavaa ja tiedättekö sen tunteen, kun toinen voi huonosti ja haluaisi niin kovasti ottaa osan siitä pahasta olosta, mutta ei vain voi.. Siskoni on minulle hyvin tärkeä ihminen ja oli kiinnostavaa seurata kun hänen mahansa kasvoi, tuntea vauvan potkut ja miettiä yhdessä tulevaa vauvaa/elämää vauvan kanssa ja sitä, kuinka sisustaa lastenhuonetta tai kierrellä yhdessä kirpputoreja ja löytää ihania vaatteita ja leluja tulevalle vauvalle..

Ekaa kertaa tädin sylissä


Kerran pääsin mukaan neuvolaankin ja olihan se aika hienoa kuulla vauvan sydänäänet! Muistan sen hetken varmasti aina!



Viimein pikkuinen vauva sieltä syntyi ja maltoin tuskin odottaa, että pääsen sitä katsomaan..( tosin siinä vaiheessa oli jo ihan kamala ikävä siskon seuraa, kun se oli siellä sairaalassa jo päiviä viipynyt) :) Mulla sattui hyvin lomapäivä sille päivälle, kun kaikki sieltä sairaalasta kotiin pääsivät ja olen ikuisesti kiitollinen siitä, että sain viettää siskoni ja hänen miehensä luona koko sen päivän.. taisin vähän reilut 12h olla kylässä :) (olo oli aika onnellinen!) Ja uskotteko jos sanon, että kenelläkään meistä ei aika tullu sinä päivänä kovin pitkäks.



Mulla itelläni on ollu aivan ihana täti, joka on ollu mun seurassa pienestä saakka ja jonka kanssa oon edelleenkin paljon ja nyt saan ite olla täti kans. Mulle se on iso juttu ja mä rakastan mun siskonpoikaa ihan äärettömän paljon!! Välillä kun ei nähdä vähään aikaan mun on kova ikävä sitä pikkuista vauvaa, joka ei muuten enää kovin vauva oo, vaan kävelee vastaan ja antaa haleja.. Ehkä musta joku päivä tulee täti taas uudestaan, sitä ei voi tietää.. millaseltahan se sitten tuntuu?

Voiko näiltä silmiltä kieltää mitään? :)


 Tällasta tänään :) Ootteko samaa mieltä, että söpö on? ;) Mukavaa torstaita kaikille!!

Rakas

                                                                      Ruut-täti

2 kommenttia: