perjantai 22. elokuuta 2014

Kesämuistoja
Mikä sen parempaa sateisena iltana, kun katsella kuvia menneeltä kesältä. Hyvä kesä olikin. Tässä muutama kuva tämän kesän vauvoista. B toimi nukkena, jolle oli kiva kokeilla asuun sopivia hattuja ja A oli aika innoissaan saadessaan uida "reppu" selässä, vähän kuin lastenohjelmasta tuttu Dora ;)

Tänään vaatteita vaaditaan jo vähän enemmän. Töissä minulla oli ulkoillessa kaksi pitkähihaista ja takki, ei tullut kuuma. Tosin myönnän, että vähemmälläkin olisi ehkä selvinnyt.. Joko kohta voi kaivaa saappaat kaapista?
 
Mukavaa viikonloppua sinne. Täällä viikonloppu on jo alkanut mukavasti ystävän kanssa kahvitellen ja rakkaimpien kanssa Prismassa. Nyt kellon ollessa jo yli 21 on aika sulkea silmät. Niin ne perjantait muuttuvat ;)

Ruut


6 kommenttia:

 1. Hah, täälläkin perjantai-illan huumaan kuuluu lasi viiniä, sipsit, Sinkkuelämää ja pyjamahousut - ja näitä tätä olen odottanut siis aamusta asti. Tätä se vanhuus teettää ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika villejä nämä perjantait nykyään, mutta niin ihania silti!

   Poista
 2. Komppaan Lauraa! :-) Niin je ajat muuttuvat! Enkä yhtään häpeä että nautin koti-illoista täysin rinnoin! Kivaa viikonloppua Ruut saappaissa tai ilman, toivottavasti ilman!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin muuttuvat ja en valita yhtään :) Kivaa viikonloppua myös sinne. Siellä taitaakin olla vielä vähän lämpimämpää..

   Poista