sunnuntai 10. elokuuta 2014

POMPOMTäällä odotellaan jo ensimmäistä kokoontumista meidän pienen askarteluporukkamme kanssa. Ollaan kavereiden kanssa kokoonnuttu viime vuonna muutamia kertoja yhdessä tekemään kaikenlaisia pieniä DIY- juttuja. Ideoita olemme löytäneet mm. Pinterestistä.. Tälle vuodelle on luvassa monta mukavaa askartelua. Mikäs sen mukavampaa, kuin viettää syksyistä iltaa askarrellen yhdessä? ;) Tosin täytyy sanoa, että työstäni huolimatta en mikään kovin innokas askartelija ole. Ehkä minusta vielä sellainen tulee?

Nämä pompomit on ostettu Harjun Paperista. Tuossa viimeisenä ohje (jonka kaupasta sai mukaan), kuinka sellainen tehdään itse.
ja tällainen siitä tuli (B kuvausrekvisiittana).

Mukavaa sunnuntaita! Itse kävin aamulla pyörähtämässä Keskisuomalaisen kirpputorilla ja nyt aion vain istua sohvalla ja syödä kaupasta ostettuja kamalan kalliita mustikoita. Pihassa naapuri siivoaa omia itse kerättyjään.. Ehkä ensi vuonna minäkin taas uskallan metsään.

Ruut


10 kommenttia:

 1. Hienohan siitä tuli. Suloinen kuva <3
  Kiva tuollainen askarteluporukka. Minäkin tahdon! :))

  VastaaPoista
 2. Niin söpöläinen kuvausrekvisiitta, etten nähnyt pompomia lainkaan :) Meidän kymppivee on varsinainen askartelija. Täytyypäs laittaa kokeiluun onnistuisko pompomit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kokeilemaan, varmasti onnistuu!

   Poista
 3. Aika söpö tuo kuvausten rekvisiitta ;) pompomeja on tosi hauska tehdä ja niistä saa näyttäviä koristeita. Itse tein niitä meidän nuorimmaisemme ristiäisiin. Hauskoja askarteluhetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih, söpöläinen hän on <3 ja kiitos, kerhosta tulossa lisää juttua kunhan saadaan jotain tehtyä :)

   Poista
 4. Olen aiemminkin miettinyt pompomien askartelua, mutta aina se on jäänyt. Ehkä pikkusten syksyn synttäreille täytyy yrittää. Hauskan kuuloinen tuo teidän askartelukerho. -Sini-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuo on siitä kiva kerho, että jopa minä olen innostunut askartelemaan välillä jotain ;) ja kun yhdessä kivoja juttuja mietitään niin kiva niitä on sitten myös tehdä!

   Poista
 5. Ihanalta kuulostaa askartelukerho! Minäkin tein pom pomeja tytön synttäreille heinäkuussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) mukavaa meillä olikin, ainakin viime vuonna.. pompomit ovat onneksi aika helppoja tehdä ja käyvät niin monenlaisiin juhliin!

   Poista