lauantai 2. elokuuta 2014

siskon luona


Tyttöjen kesken (plus yhden pienen pojan).

Sillä aikaa kun vähän isommat pojat olivat innoissaan katselemassa ralleja vietettiin me siskon kanssa rauhallisia hetkiä yhdessä oleillen. Eilinen ilta kului vauvaa ja televisiota katsellessa (Solsidan jaksaa aina vaan naurattaa). Tänään käytiin yhdessä kaupoilla ja blogikirppiksellä (jossa muuten oli muutama muukin). Vähän harmitti, kun ei itse päässyt myymään, mutta mitään myytävää en kotoani enää oikein löytänyt.

Takana on leppoisia päiviä ja vauva sai hyvää hoitoa, kun vuorotellen vaihdettiin syliä ;) On se aika kiva juttu, että oma sisko asuu ihan tuossa lähellä <3 Olen sen varmasti ennenkin sanonut, mutta edelleen olen samaa mieltä. Mukavaa viikonloppua!

Ruut

6 kommenttia:

 1. Mukavaa yhdessäoloa teillä, ainoana lapsena olen koko elämäni kaivannut sisarusta :) minäkin pyörähdin blogikirppiksellä, melko hottis ja tiivis tunnelma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiivistä oli ja kuumaa, mutta jotain sieltä löytyi silti :) Ja kyllä, olen onnellinen siskostani ja veljistäni myös ;)

   Poista
 2. Ihanan kuuloista yhdessäoloa siellä teillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) oli kyllä aika mukavaa! harvinaista, että saatiin olla noinkin kahden :)

   Poista
 3. Ihana pieni <3
  On rikkaus kun muu perhe asuu lähellä. Meilläkin onneksi vihdoin näin. Vanhempani asuivat pitkään Espanjassa, siskoni Englannissa ja ikävä oli aina valtava. Nyt onneksi ovat lähellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei täälläkään aina samassa kaupungissa olla asuttu, eikä edes samassa maassa, joten siksi siitä varmasti nauttii vieläkin enemmän :) ja pikkuinen on kyllä ihana!

   Poista