torstai 7. elokuuta 2014

Pieni kurkistus kohteeseen nro 2


 
En tiedä tuleeko teille messukodeissa tunnetta, että ihan kivoja ovat, mutta noita tuoleja en haluaisi tai tuollaista väriä en kyllä käyttäisi jne? Monesta talosta löysi paljon itselleenkin mieluisia juttuja, mutta myös paljon sellaisia, mitä itse ei ehkä omaan kotiinsa valitsisi. Onkin ollut hauskaa vertailla ystävien kokemuksia ja tuntuu, että aika moni ystävistäni tykkäsi ihan erilaisista jutuista kuin minä itse.

Näillä messuilla katselin siis lähinnä sisustusjuttuja. Asunnon rakentaminen ei ole itselleni ajankohtaista, joten talon ulkonäköön en kamalasti kiinnittänyt huomiota tai no vähän vilkuilin niitäkin ja kyllähän oma pieni kaksioni kalpenee aika monen messukohteen rinnalla ;)

Tässä kumminkin kohde, johon voisin muuttaa heti. Cube 170. Tämä sisustus oli erittäin mieluinen kalusteineen kaikkineen, puhumattakaan talon ihanasta terassista! Käytiinkin tässä kohteessa kaksi kertaa ihan vaan ihastelemassa.

Muutamia kuvia vielä näiltä Jyväskylän Asuntomessuilta on jäljellä, joten yrittäkää kestää. Aika paljon tuli kuvia napsittua, vaikka se ei ihan yksinkertaista tuolla kuumuudessa ollut. Varsinkin kun välillä oli käsissä vauvaa ja tuttipulloa. Vesipulloista, jäätelöistä ja kaikenmaailman kantamuksista puhumattakaan ;) Onneksi aika moni blogi on täynnä kuvia tästäkin ihanasta talosta.

Ruut


4 kommenttia:

 1. Kyllä, melkein kaikissa on joku jutttu jota en haluaisi ja tuntuukin että miten ne on tollasta tohon laittanut vaikka kaikki muu on niin upeeta ;) Itse en ole messuilla käynyt, kuvia vain katellut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta just sen takia varmasti sieltä löytyykin kaikille jotain. Jokainen kun tykkää vähän erilaisista jutuista :)

   Poista
 2. Tykkäsin tässä talossa erityisesti sen ikkunoista. Kadun puoleiset ikkunat olivat tavanomaista korkeammalla, mutta leveitä. Korkealla sijaitsevin ikkunoiden ansiosta kalustaminen on helpompaa, näkymät rauhallisemmat ja toisaalta ei ole itsekään niin nähtävillä ulkoapäin. Hyvää suunnittelua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuokin on totta! Monissa asunnoissa tuli vähän sellainen akvaario-fiilis..

   Poista