lauantai 13. helmikuuta 2016

Vuoden 2016 kalenteri
Uusi vuosi ehti taas alkaa ennen uutta kalenteria ja sain siirtyä suoraan helmikuun puolelle. Aika monena vuonna olen jonkinlaisen kalenterin hommannut tai lahjaksi saanut. Tämä taisi olla ensimmäinen kerta, kun jotain kalenterista maksoin. Netistä löytyy ihan kivoja tulostettavia mustavalkoisia kalentereita ja niitä olen sieltä useana vuonna tulostellut. Aika simppeleillä malleilla on menty ja niin myös jatketaan. Tämän bongasin jostain blogista ja ihastuin heti. Tykkään tekstin fontista ja positiiviset lauseet jokaiselle kuukaudelle tuovat hyvän mielen. Suurimmaksi osaksi omat menot tulee vielä kirjoitettua kalenteriin, joka kulkee mukana laukussa, mutta kyllä tähänkin joitain pieniä merkintöjä mahtuu. Itse kun en vielä tuota puhelimen kalenteria ole tottunut käyttämään. 

Kalenteri DESIGN BY JAANAK.


Helmikuukin tosin on jo pitkällä ja taas vietetään viikonloppua. Kotona olen käynyt lähinnä pyykkäämässä. Aamupäivä kului pulkkamäessa ja nyt istutaan takkatulen ääressä ja nautitaan tästä lauantaista. Mukavaa viikonloppua myös teille!

Ruut

6 kommenttia:

 1. Jaanan kalenteri on kyllä tosi kiva. Ihanaa huomista ystävänpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tähän jotenkin ihastu heti! Kiitos Johanna.

   Poista
 2. Tuo kalenteri on kyllä ihana! Itsekin vielä pohdin tämän vuoden seinäkalenteria, tuo saattaisi olla kyllä potentiaalinen vaihtoehto :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ;) eikä hintakaan ollu kovin paha!

   Poista
 3. Oi, upea kalenteri! Mullakin vielä uupuu tämän vuoden kalenteri ja tuohan voisi olla just passeli munkin tarpeisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin uskon, että tää olis just sellanen, joka sopis aika moneen kotiin.

   Poista