keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Kuulumisia ja arvontamuistutusHeippa ja terkkuja täältä täysihoidosta ;) Oli ihan pakko tulla kirjoittamaan muutama rivi, kun en malttanut ihan kokonaan pysyä poissa täältä. Päivät on menny nopeasti ja tekemistä on ollu ihan tarpeeks. Oon nauttinu lähes joka hetkestä. Liikkunu paljon ja herkutellu vielä enemmän. Ei ehkä tarvitse edes mainita, että kuinka mukavaa on ollu taas käydä kuntosalilla. Kunto on jostain syystä pysynyt ihan hyvänä, vaikka viime syksy vähän vähemmällä liikunnalla menikin. Tää oli mulle mieluinen yllätys ja siitä oon salaa iloinnu täällä pari päivää.  

Ettei elämä olis pelkkää kuntoilua niin käytiin viime viikonloppuna ajelemassa Mikkelissä kattomassa Jarea. Aika moni muukin oli lähteny paikalle. Hyvä oli keikka, vaikka pienillä ennakkoasenteilla sinne menin. Nautin ihan joka hetkestä ja tuollaset jutut kyllä toimii tähän naiseen paljon paremmin kun mitkään rentoutusnauhat (joita on muuten tällä viikolla aika monta kuunneltu). 

Tällasta tänään. Toivottavasti siellä on voitu myös hyvin. Kuvat otettu kotoa joskus. Tänne en ottanu kameraa mukaan. 

Käykäähän osallistumassa arvontaan, jos ette oo sitä vielä tehneet. Aikaa on vielä! 

Mukavaa keskiviikkoa. 

Ruut

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että kuntoutusjakso on ollut mukava! Mä kanssa kävin perjantaina jäähallissa katsomassa (ja kuuntelemassa) Keekkiä ja ai että, se oli hyvä!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite mietin välillä, että miten se sen tekee. Tulee jotenkin ihan pikkutyttömäinen fiilis aina siellä keikalla ;)

      Poista