sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Ystävänpäivänä


Voi kuinka onnellinen sitä voikaan olla ystävistään. Elämässä on monenlaisia ystävyyssuhteita. On niitä, joiden kanssa ollaan kasvettu ihan pienestä saakka yhdessä. He tuntevat ja tietävät ja vaikka osan kanssa nähdään harvemmin niin silti välimatka ja aika ei ole ystävyydelle este. Osan kanssa olen saanut tutustua koulujen, harrastusten tms kautta ja voi kuinka tärkeä onkaan löytää ihmisiä, jotka tykkää samoista asioista. Unohtamatta entisiä työkavereita, joiden kanssa on jaettu vuosien ajan se arkipäiväinen elämä ja omat ajatukset. He ovat nähneet minut ihan joka päivä iloineni ja suruineni. On ystäviä, joita tapaan säännöllisesti ja he yleensä asuvat tässä lähipiirissä tai sitten niitä joiden kanssa pidetään paljon yhteyttä ja nähdään vähän harvemmin. On myös ystäviä, jotka eivät ole enää tässä maailmassa ja silti mielessä hyvin usein. Pieniä ystäviä ja aikuisia ystäviä. Elämäntilanteet muuttuvat ja ystävyyssuhteet sen mukana. 

Ystävä. Sellainen haluan minäkin olla. Rehellinen, aito, oma itseni, joka osaa oikeasti olla läsnä ja välittää. Se ei aina ole helppoa, mutta silti mahdollista. 

Tänä ystävänpäivänä olen hyvin kiitollinen ystävistäni. Postissa tulleet kortit, aamun viestit ja puhelinsoitot muistuttivat taas siitä, kuinka ihania ihmisiä ympärilläni on. Ilman teitä nämä vuodet olisivat olleet hyvin erilaisia. 

Ollaan ystäviä toisillemme tai ainakin ystävällisiä. Tämä maailma ei siitä ainakaan pahemmaksi muutu :) Ei ystävänpäivä rajoitu tähän yhteen päivään, mutta just tänään on hyvä päivä kertoa niille omille ystävilleen miten tärkeitä he ovat. 

Tää päivä on teidän.

Ihanaa ystävänpäivää <3

kuvat eiliseltä. saatiin ulkoilla ihanassa auringonpaisteessa muutaman kerran ja välillä naurettiin kovaa, välillä vähän mökötettiin ja itkettiin ja sitten taas naurettiin :) suuria tunteita ja rakkaita ihmisiä. 

Ruut

4 kommenttia:

  1. Kauniita sanoja. Hyvää ystävänpäivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää ystävänpäivää myös sinne kauas <3 <3 tai vähän myöhässä jo, mutta ehkä sitä voi toivottaa tänäänkin :)

      Poista