maanantai 14. tammikuuta 2013
Vadelmainen mascarpone- vaahto.
2 munanvalkuaista
2 dl kuohukermaa
4 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
50 g rouhittua suklaata
1 prk (250g) mascarpone- juustoa
2 dl pakastevadelmia
Vatkaa munanvalkuaiset kovaksi vaahdoksi. Vaahdota kerma eri kulhossa. Lisää sokerit kermavaahdon sekaan. Rouhi suklaa esimerkiksi juustohöylällä ja sekoita kerman joukkoon. Notkista mascarpone lusikalla ja lisää se kermavaahdon joukkoon. Jätä parhaimmat vadelmat koristelua varten ja lisää muut mascarpone- kermavaahtoon. Nostele valkuaisvaahto muiden ainesten joukkoon varovasti. Annostele tarjoilumaljoihin ja koristele vadelmilla. Jos et tarjoile heti, lisää koristevadelmat vasta esillelaitossa. Säilytä jääkaapissa kelmulla peitettynä tarjoiluhetkeen asti.
Oli hyvää, suosittelen kokeilemaan! (Me murskattiin suklaat aika pieneksi tuonne sekaan ja olisi ollut ehkä parempi, jos suklaa olisi hieman isompina paloina, jotta se maistuisi enemmän).. Mukavaa viikkoa!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Näyttää ihan älyttömän herkulliselta! Pitää joskus kokeilla.
VastaaPoistaSuosittelen kokeilemaan.. Suht helppo valmistaa, vaikka kyllä siihen aikaa meni kumminkin :)
VastaaPoista