keskiviikko 21. tammikuuta 2015

take me anywhere

 
Lanzarote-Slovenia-Unkari-Kroatia-Itävalta-Kreeta

Melkein harmittaa, että niin monilta matkoilta ei ole kuvia enää kuin siellä vanhempien luona albumeissa. Ei ollut ennen kameraa omana ei. Sitten joskus, kun sellainen viimein saatiin, niin eihän sillä kuvia osattu ottaa. Muistan edelleenkin ensimmäiset teetetyt kuvani, kun kuvista sai oikein hakea niitä kuvattavia. Tosin olihan se toisaalta jännääkin aikaa, kun ei koskaan tiennyt millaisia kuvia sieltä on oikein tulossa ;) Onneksi nykyaika on armollisempi minunlaiselle kuvaajalle ja voi ottaa huoletta aika monta kuvaa, että edes osa kuvista menee vähän siihen suuntaan, mitä oli alunperin ajatellut. Tosin hävettää myöntää, etten vieläkään ymmärrä kameran asetuksista oikeastaan mitään ja myönnän olevani hyvin laiska niitä opettelemaan. En lupaa parantaa tapaani, mutta haaveilen siitä, että jaksaisin sen tehdä :)

No, se kuvista. Tulin oikeastaan kertomaan, että täällä kärsitään kamalasta matkakuumeesta. Uskon, että en ole ainut? ;) Mieli tekisi lähteä ihan mihin vaan, vaikka sitten Ruotsiin tai no jopa pieni poistuminen Jyväskylästä voisi olla hyvä alku. Tosin tähän väliin täytyy todeta, että minussa ei asu seikkailijaa, joka haluaisi käydä mahdollisimman monissa maissa ja mennä ja tehdä vaikka mitä. Olen hyvinkin tyytyväinen tavalliseen arkiseen elämään ja siihen liittyvät myös suurimmat unelmani. Koen olevani onnellinen, että olen jo pienestä pitäen saanut matkustaa ja nähdä erilaisia ihmisiä eri maissa tai, että olen saanut hetken asua ulkomailla ja jopa pärjännytkin siellä ;) Matkoilla on mukavaa, mutta koti on aina koti ja just nyt olen onnellinen, että se on Suomessa ja täällä Jyväskylässä.

Eilen selailin huvikseni (taas kerran) lentoja ja hotelleja. Haaveissa ihanan pehmeät tyynyt hotellissa ja ne aamupalat, nam! Vaikeampi on sitten päättää, että mitä haluaisi hotellin ikkunoista näkyvän. Just nyt varmasti aurinkoa ja sitä, että ikkunan avatessa tulisi mukava lämmin ilmavirta ja kuulisi aaltojen liplattavan.

Tein päätöksen , että jos ja toivottavasti kun tästä sairastelusta joku päivä selviän niin varaan matkan. En lämpöön vaan sinne rakkaaseen Wieniin. Haluan kuljeskella rauhassa niitä tuttuja katuja ja käydä katsomassa miltä vanha kotikatu näyttää. Kuunnella, kuinka hevosten kaviot hakkaavat katuun ja istua kahviloissa. Italialainen jäätelö, leivokset, Schnitzelit... Voisin jatkaa tätä listaa loputtomiin ;) 

Onko siellä muita haaveilijoita? :) Mukavaa keskiviikkoa <3 

Ruut

14 kommenttia:

 1. Hei minäkin toivon todella että selviät sairastelusta!! Usko että se päivä tulee,niin minäkin omalla kohdalla haluan uskoa vaikka tässä taas takapakkia on syksy ollutkin..! En luovuta,en suostu siihen.. ME SELVITÄÄN viel!! :) Vaikka en tiedä mikä sinulla on,haluan uskoa niin! Voimia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoista <3 Toivotaan niin ja jostain sitä uskoa on aina vaan uudestaan ja uudestaan kaivettava.

   Poista
 2. ooo, no nyt mullakin nousi matkakuume ja nimenomaan kävelemään jollekin ihanille kujille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei pitäis katella matkakuvia ollenkaan, jos ei halua itseään kiduttaa ;)

   Poista
 3. Matkat ja etenkin se suunnittelu ja odotus ovat ihania. :) Alkoi hymyilyttää, kun muistelin millaista se oli ennen digikameraa. Jännityksellä odotettiin, millaisia ja kuinka (epä)onnistuneita kuvia on tulossa tällä kertaa. Aika usein oli valotus päin mäntyä ja kuvatulta hahmolta oli pää rajattu kuvan ulkopuolelle... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks tekniikka kehittyy ;) ja ehkä itse myös ainakin vähän..

   Poista
 4. Oi, Wienin-matka kuulostaa niin hyvältä - ja tulisi varmasti tarpeeseen! Myös täällä on jatkuva krooninen matkakuume, mutta oma työtilanteen epävarmuus vähän estää nyt kesän suunnitelmia. Aurinko tai Euroopan suurkaupungit, kaikki kävisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, ihan mikä vaan.. pois täästä Harjun takaa ;)

   Poista
 5. Wien kuulostaa kivalta! Mä oon kans monta päivää katsellut matkoja (tosin ihan valmismatkaa koko perheellemme Turkkiin tai Kreikkaan alkukesäksi).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valmismatkat on myös kivoja ja Kreikasta ainakin me tykättiin pari vuotta sitten tosi paljon. Helppoa lomailua ja soveltui aika hyvin myös lapsiperheille. Meillä oli silloin 1 sellainen mukana :)

   Poista
 6. Kyllä, haaveilija täällä :) Ja matkalle halajava :)

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia!! Ja vielä ihanampia suunnitelmia. Toivon että saat sun sairastelun loppumaan ja pääset ihastelemaan Wienin katuja. :-) On ihanaa kun on jotain mitä odottaa, ja sitten kun se päivä koittaa, niin nauti täydestä sydämestä!! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, sitä minäkin toivon!! ja usko pois, jos se toivo toteutuu niin nautin!!!!!

   Poista