sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Kuusenkoristeita
Kuusenkoristeissa mennään samoilla tutuilla koristeilla. Annon orava ja vaaleat pallot, Riviéra Maisonin kello, itsetehty (Marimekon Raanu-kankaasta tehty kuusi ja tähti) ja hopeisia palloja, joista osan maalasin liitutaulumaalilla. Uutena ainostaan tuo Valona designin joulutähti. Näillä koristeilla toivon pärjääväni vielä monta joulua. Jotenkin tykkään ajatuksesta, että saa aina kaivaa ne tutut ihanat koristeet kaapista. Muistan pienenäkin kuinka tärkeää oli etsiä sieltä laatikosta juuri ne itselleen mieluisimmat koristeet ja ripustaa ne kuuseen. Toki ajat ja sisustus muuttuvat varmasti, mutta onneksi myös hieman tuunailemalla voi saada vanhoistakin koristeista taas uudenlaisia.

Täällä ollaan tänään kirjoiteltu ahkerasti kortteja ja paketoitu lahjoja. Eilen illalla oltiin kuuntelemassa Siltsua. Ihan ekaa kertaa Siltsun keikalla olin ja hauskaa oli. Viikonloppu täynnä musiikkia ja joulujuttuja, ei voi valittaa.

Oikein mukavaa ja rauhallista sunnuntaita sinne.. tai iltahan nyt jo on. Toivottavasti teilläkin on takana mukava viikonloppu!

Ruut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti