sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Olohuoneen stailaus 1/5 ja Bloggers' Inspiration DayKuten jo aiemmin kerroin, sisustusjuttuja tulossa tai sitten lähinnä kuvia kauniista esineistä. Ainakin itse tykkään usein vain katsella kaikkia kivoja juttuja ilman, että niitä olisin heti ostamassa.

Jo hyvin pienillä muutoksilla voi saada olohuoneen tunnelmaa aivan toisenlaiseksi. Kokeilin erilaisia asetelmia Ikean (Bestå) hyllyyn ja tässä on kuvasarjan ensimmäinen osio. Tästä kokonaisuudesta itse tykkäsin paljon.

lehtiteline- everyday design
tarjotin- Artek
A-muki- Arne Jacobsen
kynttelikkö- Normann Copenhagen
mustavakoinen taulu- muumuru
isompi taulu- Artek
O-muki- Bloomingville
puinen käsi- Hay
kuva lainattu Tanjalta <3

Eilen aamulla lähdettiin serkkuni kanssa ajelulle ja tehtiin pikainen reissu Helsinkiin. Indiedaysin juhlahumussa meni nopeasti muutama tunti. Juhlapaikka Maxinessa oli kaunis ja mikäs siinä oli siellä Helsingin kattojen yllä siemailla kuohuvaa ja syödä mansikoita ;) Matkaseuran lisäksi mukavinta oli muutamien ihmisten tapaaminen. Se, että oikeasti näkee jonkun ihmisen jonka kanssa on aika monta ajatusta täällä blogimaailmassa jo ehtinyt vaihtaa, on jotain aika mukavaa. Osasin aavistaa, että näiden naisten kanssa juttua riittäisi. Oli mukava tavata! Tuollainen muutaman tunnin reissu oli itselleni juuri sopiva ja aika onnellinen olin, että pääsin paikalle. Ihan pienikin reissu tuo kivasti piristystä tämän arjen keskelle. Kamerakin minulla mukana oli, mutta jotenkin se kuvien ottaminen vaan jäi. Uskon kyllä, että aika monesta blogista voi tunnelmia myöhemmin katsella.

Mukavaa sunnuntaita!

Ruut

12 kommenttia:

 1. Ihana on kyllä tuo seinä ja muutenkin kaunis somistus. Tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkään myös tuosta seinästä. Se on tehty ihan vaan jollain laastilla ja on vähän erilainen kun oma Tunto-maalilla maalattu olohuoneeni.

   Poista
 2. IHANAA OLI VIHDOIN NÄHDÄ SUT <3
  Pian uudestaa - halauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano! Oli kyllä todella mukava nähdä <3 Jotenkin oon ihan varma, että vielä tavataan :)

   Poista
 3. Hyvältä näyttää hylly! Varmaan oli ihana päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Lauantai oli kyllä todella mukava!

   Poista
 4. Minä odotin että näkisin sut, mutta en kyllä sua bongannut :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa mietin itse ja jostain kuvista vaan katsoin, että siellä olit sitten ollut sinäkin. Ehkä joku kerta vielä!! :)

   Poista
 5. Oli ihana nähdä♥♥♥ Tulehan kahville joku päivä (puhuttiin bussissa Tiian kanssa, että voisitte vaikka tulla yhdessä?) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulen mielelläni ja voin kyllä ottaa Tiian kyytiin :) Vaikka jo tässä parin viikon sisällä?

   Poista
 6. Upea seinä ja todella kaunis lämminhenkinen somistus! :)

  VastaaPoista