keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Tyynyrakkautta I Saana ja Olli

Tämä tyyny on minulle yksi esimerkki siitä, miten mieli voi muuttua. Kun tarpeesi kauan katselee kuvia jostain ennen ei niin mieluisasta, alkaa se hiljalleen näyttää aina vaan paremmalta ja viimein sitä ilman ei vaan voi enää elää ;) No, ehkä vähän kärjistetty esimerkki, mutta jotenkin tuolla tavalla minulle kävi tämän tyynyn kohdalla. 

Kun Saana ja Olli Maailman synty- tyynystä alkoi tulla kuvia kaikkialle olin itse sitä mieltä, että en kuviollisista jutuista tykkää ja muutenkin koko idea tuntui varsin oudolta. Eihän tuollainen sovi ollenkaan omaan kotiin.. Jossain vaiheessa huomasin, että tyynyä on tullut myös harmaana ja mietin, että ihan kivalta näyttää ja jos olisi pakko tuollainen tyyny ottaa niin sitten ehkä harmaana. Siitä meni muutama viikko ja taisin jostain oikein googlettaa tyynyä ja katsella kuvia. Niin se vaan alkoi valkoinen tyyny näyttää entistä ihanammalta (aika kivoja juttuja heillä oli noin muutenkin). Omani tilasin Valkoisen Lautturin verkkokaupasta ja nyt sitä olen täällä kotona viikon verran ihaillut. Vähän minulle vihjailtiin, että tyynyjä alkaa tässä talossa olla jo aika paljon. Eikö yhteensä 12 tyynyä olohuoneen ja makuuhuoneen puolella ole juuri sopivasti? ;) 

Nyt oikein mukavaa keskiviikkoa. Täällä ollaan onnellisia siitä, että keväälle on tiedossa taas pientä matkaa ja lentoliput lämpöön on hankittu :) 

Ruut

10 kommenttia:

 1. Kauniilta näyttää, eikä oo yhtään liikaa! Ja mikäs sen mukavampaa, kun tietää, että matka on tulossa. Lucky you :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa <3 Oon kyllä itekin aika onnellinen matkasta!!

   Poista
 2. Just hyvä määrä tyynyjä;) Mulla on tuohon tyynyyn vähän sama suhde. Mutta oonkin monessa se perässähiihtäjä ja muutosvastarintainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä kans mietitään tarkkaan näitä uusia juttuja ja lämmetään hyvin hyvin hitaasti ;)

   Poista
 3. Toi Maailman synty -tyyny on kyllä ihana! Itsekin haaveillut Saanan ja Ollin tyynyistä :) Mä en vaan osaisi päättää tuon Maailman synnyn ja Villin pohjolan välillä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne muutkin olis kyllä ihania, mutta ehkä pidän nyt vähän taukoa näiden tyynyjen kans ;)

   Poista
 4. Saanan ja ollin kuosit on ihania. Mullekin käy usein samoin kun sulle, ensin en tykkää mutta kun aikani kattelen niin ihastun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä luulen, että tää ei oo huono piirre ollenkaan :)

   Poista
 5. Kaunis tyyny! Tyynyjä kuuluu olla paljon, kodikkuuden tuojia ;) Mä pääsin tyynylaskuissa lukuun 13, hups... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli hyvä ;) Mainitsinkin heti tästä asiasta, että jossain muualla on vielä enemmän tyynyjä :D

   Poista