perjantai 21. joulukuuta 2012

Ajatuksia.

  Aamulla laitoin kellon jo ajoissa soimaan (8.45), että pääsen jo heti aamusta käymään työpaikalla. Kun ei ole ollut pakko nousta, ovat heräämiset ennen kymmentä tuottaneet pienoisia vaikeuksia :) Mutta uskon, että rytmi taas muuttuu, kun töihin takaisin palaan. Nyt nautin vain siitä, ettei ole kiire aamulla mihinkään.. Työkavereille löysin kauniit puiset sydämet Puttipajasta.

  Joulukortteja on tullut joka päivä useita ja kyllä ne vaan aina lämmittävät mieltä! Laitoin kortteja esille heti eteiseen, josta niitä voin ihastella aina kun sisälle tulen :) (Tuo ikeasta ostettu liitutaulu on kyllä toisaalta hurjan kätevä ja toisaalta en tiedä tykkäänkö siitä yhtään. Onneksi se porattiin paikkaan, josta sitä ei varmasti voi ottaa pois ellei halua pilata koko eteisen kaappia.. ehkä halusin opetella pitämään siitä kun aikoinaan sen tuohon halusin.)
  Tässä muutamia saamiani herkkuja :) Nam! Tänään olisi vuorossa pakkailua.. Talvi on siitä hankalaa aikaa matkustella, että mukaan joutuu ottamaan hyvin paljon tavaraa, enkä ole muutenkaan erityisen hyvä pakkaamaan ja otan tavaraa mukaan ihan liikaa. Aina loman lopussa huomaan, että olen ollut yksissä ja samoissa vaatteissa koko loman :) Huomenna saan mukaani myös siskon ja pikkuisen A:n. Matkaseura on aina kiva asia ja toivotaan, että pikkuinen nukkuisi koko matkan niin voidaan siskon kanssa höpistä mitä halutaan :) Tosin vielä toistaiseksi voidaan, vaikka pieni olisi hereilläkin.. muutaman kuukauden päästä ehkä pitää jo alkaa miettimään, mitä suustaan päästää :)

Turvallista matkaa jokaiselle joka johonkin jouluna matkustelee <3

Ruut

2 kommenttia:

  1. Ihan mielettömän hauskoja joulupipareita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäsin kans. Kyllä kaverit on taitavia ja lisäksi olivat vielä todella hyviä!

      Poista