keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Pieniä muutoksia

Vanhempieni kotona, ei siis täällä. Täällä kaikki näyttää siltä, että kotona ei paljon oleilla. Töissä kuluu päivät ja illat kaupoilla. Eli ainakin jouluna minut saa näköjään poistumaan kotoa :) Viimeiset joululahjat pitäis vielä ostaa ja varmaan myös tarvikkeita, että sais ne pakettiin. Tosin viime kesänä Marimekon tehtaanmyymälässä (olikohan se sellainen? Herttoniemessä se kumminkin oli) vieraillessani saatoin ehkä muutaman paperipussin ottaa kotiin ja ainakin pienemmät lahjat saa kätevästi niihin laitettua.

Mutta otsikkoon (koska ehdin näköjään kaiken muun lisäksi miettiä myös sisustusjuttuja). Äiti ja isä olivat tehneet pikkuista remppaa kotonaan ja joihinkin huoneisiin oli vaihdettu laminaatit muovimaton tilalle ja pikkuiseen vessaan oli laitettu mielestäni todella kaunis muovimatto ja tapetti seinälle. Lisäksi tuo oven teksti oli aika kiva..
Pikkuisilla muutoksilla saa kyllä paljon aikaan. Itse haluaisin joku päivä maalata oman vessani siniset laatat mustiksi kaakelimaalilla. Lisäksi olohuoneen toinen seinä pitäisi maalata tai tapetoida uudestaan, mutta ehkä kesällä sitten (jos jaksan). :)

Mukavaa keskiviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti