sunnuntai 30. joulukuuta 2012

IKEA ym.

Eilen tehtiin siskon kanssa pikainen reissu Ikeaan.. Muutama pieni hankinta kotiin oli tarpeen. Olen hiljalleen uusinut kaikki sisustustyynyt ja etenkin niiden sisukset. Olenkohan ollut ainut ihminen, joka täyttää tyynyt ties millä? Yhdessä sohvalla olevassa tyynyssä oli vielä vähän aikaa sitten sisällä pyyhkeitä, kun sopivia sisustyynyjä en ollut saanut hankittua :) No nyt on asia korjattu ja tuntuu kieltämättä mukavammalta nojailla tyynyihin tämän jälkeen, kun ylimääräiset muhkurat ovat muisto vain ;)
Lisäksi uusin vessan tekstiilit, koska edelliset olivat jo ihan kamalassa kunnossa. Yhtä värikkäällä linjalla jatketaan siis uuteen vuoteen :)
Ilta herkuteltiin. Mummo ilahdutti lapsenlapsiaan antamalla lahjaksi rahaa, jolla ostaa herkkuja ;) No, mehän ostettiin.. Lämpimät patongit täynnä mozzarellaa ja tomaattia, leivoksia, karkkia ym hyvää. Täällä siis käytettiin uunia ensimmäistä kertaa sitten muutaman vuoden ja toistaiseksi mikään ei pala. Vannotin kyllä siskoa ottamaan palosammuttimen varuilta mukaan, mutta se unohtui :) Saa nähdä herääkö sisältäni "pikkuinen leipoja" tämän jälkeen taas henkiin :) Mukavaa sunnuntaita!

Ruut

2 kommenttia:

  1. Sisustustyynyjä ei oo koskaan liikaa=) Joko oot kokeillu uunia uudestaan?=)

    VastaaPoista
  2. Totta puhut, vaikka ekaa kertaa lauantain jälkeen musta tuntu, että onkohan noita sittenkin liikaa :) mutta onneks niitä voi laitella mihin vaan.. ja oon kokeillu. Lauantaina söin pizzaakin :) Ja nyt jo mietin, että mitähän vois uunilla taas tehä.. saa nähdä millanen kokki musta vielä tulee ;)

    VastaaPoista