tiistai 14. toukokuuta 2013

Kori

Kun ilmat lämpenee niin sisällä ja koneella tulee oltua entistä vähemmän. Olen käynyt töissä ja nähnyt ystäviä.. Eilisen tappelin puhelimen kanssa. Ostin iphonen ja ensimmäinen ongelma oli, että mitä teen, jos haluan soittaa puhelimella :) Muutama muukin ongelma saattoi illan aikana esille tulla, mutta eiköhän se tästä..
Kävin eilen ostamassa Plantagenista korin leluille, joita alkaa tähänkin taloon hiljalleen kertymään :) Kevyt ja pieni kori, jota on helppo siirrellä paikasta toiseen ja sopii vaikka kaappiin, jos ei esillä halua pitää.

Ruut

6 kommenttia:

 1. Se on hyvä, että tädiltäkin löytyy leluja, kun pieni mies tulee käymään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vain :) Mietin eka, että onkohan tällanen kori nyt tarpeen, mutta noita leluja on jo aika monta tänne kertyny ja ne aina pyörii jossain, joten miks ei ja A nauttii se on tärkeintä :) Täti saa hemmotella :) Ehkä annan myös kavereiden lasten niillä leikkiä jos nätisti ovat ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Itse tykkäsin kans! Ja maksokin alle kympin, joten ei ollu kovin kallis! Ja kyllähän tohon voi laittaa myöhemmin vaikka mitä, kun leluja ei enää tarvi!

   Poista
 3. Eikö olekin hassua et uudella puhelimella osaa ladata kaikki hienot jutut mut sit ku joku soittaa ni miten vastata? :-D tai sun kohdalla et miten soittaa. :-) mut nopeesti opit ja sit on kiva leikkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä tuntuu jo, että on sitä oppinu käyttämään.. tosin leikkiä sillä en kovin osaa varmaan siks kun en oo oikein tottunu kovin usein puhelin kädessä olemaan :) aika näyttää miten mun käy ;)

   Poista