maanantai 20. toukokuuta 2013

200513

Mukavaa maanantaita ja viikon alkua! Töissä oli mukavaa, kun aurinko paistoi. Töiden jälkeen käytiin siskon ja A:n kanssa katsastamassa uusi kirpputori. Kirppareita tänne Jyväskylään tulee kyllä aina vaan uusia! Käytiin myös Kodin1 ja kaikenlaista kivaa sielläkin olisi ollut. Mitään en ostanut ja välillä onkin kiva vain katsella ja kierrellä.. Odottelen tällä viikolla kotiin uusia verhoja ja pellavaisia petivaatteita makkariin. Saa makuuhuone vähän kesäisempää ilmettä. Verhoja en muuten tarvitsisi, mutta tänä kesänä en jaksa enää laittaa joka yö lakanoita yms ikkunan eteen pimentämään huonetta. Toivon, että tilaamani pimennysverhot auttaisivat. Vaikka valo onkin muuten aika kiva juttu olisin siitä valmis silti öisin luopumaan. Nyt vähän telkkaria ja sitten nukkumaan. Aamulla on tiedossa aikainen herätys töihin.

Ruut

4 kommenttia:

  1. Minkälainen se uusi kirppari oli?

    VastaaPoista
  2. ihan ok. tosin vielä todella tyhjä!! A:lle J löysi kengät ja traktorin, mutta muuten ei löydetty mitään. ens vko vois sun kanssa katsastaa taas muutaman kirpparin? tai sit to.. :)

    VastaaPoista
  3. Joo, kyllä makkarin ikkunat on hyvä saada pimennettyä tavalla tai toisella. Se on ikävä jos uni katkeaa liialliseen valoon.

    VastaaPoista