perjantai 10. toukokuuta 2013

Der Maulwurf im Frühling

Eilinen helatorstai kului rauhallisesti. Söin, katsoin elokuvia ja nukuin päikkärit. Uutta oliiviöljyä oli pakko testata, joten tein vähän sekalaisen salaatin kaapista löytyvistä aineksista.
Ilta vietettiin ystävien luona syöden ja istuen. Jos ei muuta niin maha ainakin oli illalla täynnä! Viikonlopuksi suunnilleen samanlaista ohjelmaa tiedossa. Kävin tänään töiden jälkeen ostamassa kotiin viiniä, mansikoita ja suklaata. Palkitsin itseni rankan työviikon jälkeen?! No, kaksi päivää tuli oltua töissä ja ei kovin rankkoja päiviä ollut.. Onneksi herkuttelu on sallittu välillä ihan ilman sen kummempia syitäkään..
Täällä on taas kukkia laiteltu vähän ympäri asuntoa. Tällä kertaa ostin neilikoita ne kun säilyvät hengissä monesti jopa parikin viikkoa.
Iltapäivällä kävin hakemassa hoidosta tämän hepun.. Matkaa omaan kotiini oli ehkä se 300m, mutta aikaa saatiin sillä matkalla kulumaan, kun piti pysähtyä jokaisen ihmisen, muurahaisen, polkupyörän, auton ja mopon kohdalla ihmettelemään. Osaisipa itse tutkia maailmaa yhtä innokkaasti! Muutama tunti nautittiin toistemme seurasta Myyrää katsellen ja ihan vain lepäillen. Tätikin alkaa osata jo aika monen jakson tapahtumat ulkoa :) Mukavaa viikonloppua teille!

Ruut


4 kommenttia:

 1. Ihanan rentoa kotoilua Myyrän parissa. Myyrästä minulle tulee aina mieleen kuopuksen muutaman vuoden takaiset pari päivää Lastenklinikalla putoamisonnettomuuden jälkeen, Myyrä auttoi jaksamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myyrästä on moneks ;) sitä kun tarpeeks monta jaksoa seurailee niin välillä sitä miettii että mitä kaikkea ne lapsille näyttääkin.. oon vieläkin ihan kauhuissani nähtyäni sen jakson kun se pupu synnyttää!! :)

   Poista
 2. Kiitos hoidosta! Ura äiti jatkoi töitä vielä kotona seitsemään asti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tuota nyt hoidoks voi sanoa. mehän vaan nautittiin ;) no nyt alat viettää viikonloppua!!!!

   Poista