torstai 9. toukokuuta 2013

Kreeta

Sateinen helatorstai tuntuu ihan mukavalta, ehdittiinhän tässä jo auringosta nauttia :) Tässä muutamia reissukuvia (kuvien tunnelma toivottavasti korvaa laadun).  Matka alkoi mukavissa merkeissä. A oli innoissaan kun sai matkustaa äitin, iskän ja tätin kanssa.
Lentokoneessa olimme varanneet hiukan tilavammat paikat. Tätä suosittelen erityisesti lasten kanssa matkustaessa! Oli mukavaa, kun oli hieman tilaa ja mehän kotiuduttiin aika nopeasti :)
Hotelli oli Theo- hotelli Agia Marinan kylässä. Tätäkin voin suositella! Tämä oli itselläni neljäs kerta Kreetalla ja ehdottomasti paras hotelli, missä olen ollut. Ainoana miinuksena on hotellin korkeuserot. Portaita ja mäkiä on joka puolella ja rantaan mennessä täytyy aika monet portaat ja liuskat laskeutua ja tullessa nousta.. Kuntoilustahan se kävi, joten jos muuten vaan laiskottelee niin tämä hotelli takaa sen, että kunto pysyy hyvänä? :)Kreetalla ruoka on hyvää! Hotellilla saimme joka aamu aamupalan. Tuoretta mehua, kahvia, sämpylöitä, hedelmiä, kananmunia jne. Kauniit maisemat ja hyvä ruoka, voiko olla parempaa tapaa aloittaa päivää! A nautti myös ;)


Aika kului suurimmaksi osaksi rannalla ja altaalla. Vuokrasimme auton kolmeksi päiväksi. Yhtenä päivänä käytiin ajelemassa vuorilla ja siellä pienissä kylissä, yhtenä Hanian keskustassa ja hieman muilla rannoilla.
Mukava matka takana ja tuntuu, että nyt jaksaa hyvin tätä arkeakin, kun sai vähän lomailla muissa maisemissa :) Tosin A oli varmasti reissun jälkeen sitä mieltä, että mistään löhöilystä ei ollut kyse! Mietti varmaan mielessään, että mihin kummaan paikkaan olimme tulleet. Äiti, iskä ja täti koko ajan vierellä ja joka päivä pitää vaan uida ja uida, kyllä siinä voimat vähemmästäkin loppuu ;)
Siinä oli aika monta kuvaa. Toivottavasti jaksoitte katsella :) Mukavaa helatorstaita!

Ruut

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Teillä on varmasti ollut ihana reissu!!

  VastaaPoista
 2. oli kyllä! toivotaan, että siitä riittää iloa vielä moneen pilviseen päivään täällä suomessa :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan tunnelmallisia kuvia! Ihan meinaa matkakuume iskeä, mutta onneksi päästään noihin ihan samoihin maisemiin jo puolentoista kuukauden päästä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tekin pääsette tuonne! Voin sanoa, että siellä on ihan kivaa.. tosin varmasti sillon jo TODELLA kuuma kun te menette! Mutta altaassa ja meressä se kuumuuskaan ei niin pahalta tunnu :)

   Poista
 4. Kivoja kuvia=) Mukava matka kyllä oli, kohta ois valmis jo menemään takas. Kolme päivää töissä ja ois taas loman tarpeessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Eiköhän varata heti perään uus matka.. kyllä ne varmasti töissä ymmärtäis..

   Poista
 5. Oi, teillä on varmasti ollut ihana reissu ! Aurinko ja ranta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oli kyllä :) aurinkoa riitti ja rantaa myös ;)

   Poista