tiistai 21. toukokuuta 2013

JLO- Glow


Hiljalleen minustakin tulee oikea nainen?! (tai jotain ;) ).. Olen aiemmin valitellut, että olen varmasti lähes ainoa nainen, jolla on vain yksi hajuvesi. Välillä ei yhtään! Ensimmäisen hajuveteni ostin vasta muutama vuosi sitten. No, nyt niitä on jo kaksi! Tämän tuoksun hankin muutamia kuukausia sitten sokokselta. Vai olikohan se joulukuussa jo? No kumminkin.. En voi kieltää, etteikö olisi ihan mukavaa miettiä aina välillä, että kumpaa hajuvettä tänään laittaisi. Elämän pieniä ihania turhamaisuuksia :) Tosin näin kesän tullessa sitä kaipaisi vielä ehkä kolmattakin, jotain oikein raikasta tuoksua. Tosin ehkä pärjään näillä kahdella tämän kesän yli :)  Ehdoton suosikkini hajuvesissä on edelleen tuo takana näkyvä Versace! Mukavaa ja aurinkoista päivää!

Ruut


8 kommenttia:

 1. Kauniit pullot! Varo vaan, kohta huomaat että kylppäri on täynnä toinen toistaan ihanimpia tuoksuja ja aamulla on vaikea valita mitä laittaisi :) Niin minulle on käynyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) joo saa nähdä kuinka tässä vielä käy..

   Poista
 2. Etpä ole ainoa! Ei ole kauaa kun ostin ekan sen yhden saamani lisäksi. Sitten käy väkisin kuten Nonna tuossa yllä jo mainitsi :-D

  VastaaPoista
 3. Tällä hetkellä ei ole yhtä ainuttakaan hajuvettä käytössä..Sitä myöhäistä äitienpäivä lahjaa vielä odottelen!=)

  VastaaPoista
 4. No ehkä se kohta sieltä saapuu ;)

  VastaaPoista
 5. Tänään pitäis kuulema saapua=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Huomenna ehkä tuoksut jo hyvälle ;)

   Poista