perjantai 24. heinäkuuta 2015

Hei hei koti.
Oma koti on tässä muutamana päivänä saatu pakattua ja kaikkialla on niin tyhjän näköistä. Oli ihan pakko katsoa vielä kerran, että miltä täällä vielä muutama päivä sitten näytti. Just kivalta! Tosin huomaan kyllä kuvista  ne asiat mitä piti tehdä, mutta eipä tullut koskaan tehtyä mm. Päätyseinien maalaus, vessaan allaskaapin hankkiminen ja ne pimennysverhot. Hassua, että vielä kesäkuussa en edes ajatellut täältä lähteväni ja nyt on jo muuttokuorma kasattu. Tällaiset isommat päätökset on itselleni helppoja. Tiedän tarkalleen millasessa asunnossa viihtyisin, millaisella autolla ajaisin tai viihdynko jossain maassa. Asuinhan Wienissäkin jo kolme viikkoa sen jälkeen, kun olin ensimmäistä kertaa ajatellut, että olisipa kiva päästä joskus pidemmäksi aikaa ulkomaille. Ne pienet asiat on sitten hankalampia. Haluanko sukat varrella vai ilman? Otanko vain valkoisia vai haluanko jotain kuvioita? jne.. Tänään nimittäin seisoin sukkahyllyn edessä aika pitkän aikaa ;)

Tiedän, että monet teistä ovat jo kyselleet uudesta kodistani ja odottavat kuvia sieltä, mutta toistaiseksi aikaa kuvien läpikäymiseen ei ole vielä ollut.

Tänään on perjantai ja pitkästä aikaa mullakin on ihan sellainen olo, että viikonloppua on odotettu. Sitä oloa on kyllä kaivattu. Viikonloput eivät ole enää ihan samanlaisilta tuntuneet, kun arki silloin joskus muuttui niin radikaalisti. Nyt kumminkin odotan huomisia häitä kovasti. Päästään reissuun siskon kanssa ihan kahdestaan, sekin on jo aika kivaa se.

Ihanaa viikonloppua myös teille!

Ruut

10 kommenttia:

 1. Onnellisia uusia tuulia<3 Uusi koti tuo varmasti uusia, ihania muistoja elämän reppuun (menipäs runolliseksi:D) Niin, ja iloista viikonloppua! Häät♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Häät on kyllä niin kivoja, onneks pääsen vielä toisiinkin :) Runollinen Viivi :) <3

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh kylläpäs tää blogger jättää typerästi tuon tekstin tuohon, vaikka tarkoitus oli vain muokata omaa kommenttia. Piti siis sanomani, että ihanat uudet tuulet ja varmasti ihana uusi koti sulla! <3 Jäämme innolla odottamaan kauniita kuviasi! :)

   Poista
  2. Mä jo mietinkin, että mitä ihmettä olit kirjoittanu eka ;) Uudesta kodista tulee kyllä varmasti just niin ihana kun ite vaan kuvittelen, vaikka vielä aika vaiheessa ollaan :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Johanna. Nyt vaan odotellaan, että sinne vihdoin päästään asumaan!!

   Poista
 4. Nätti tämäkin kotisi on ollut. Ja onnea uuteen kotiin sitten! Kyllä sinne kotiutuu äkkiä, kun saa omat tavarat ympärille. Toisen kodin myyminen teki pahaa, mutta eipä enää ole kolmannessa sellaista tunnesidettä. Ilomielin ottaisin vaikka toisenlaisen kodin.

  VastaaPoista