sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Remontin keskeltäHei vaan täältä kaiken kiireen keskeltä. Uuteen kotiin hankinnat alkoivat aika mukavilla asioilla ja niiden ihastelulta olen toki ehtinyt valita lattiat, maalit yms.. Lattiakaupoilla myyjä oli hermostua, kun seisoin aika kauan siinä muutama valkoinen laminaatti kädessäni. Hän kertoi, että ne ovat kaikki valkoisia, joten mitenkä siinä sitten selität, että tää yks on vähän tällanen kellerätävä ja onko tää toinen vähän liian kylmä valkoinen jne. Onneksi minulla oli asiakkaana aikaa miettiä ;)

Nyt viikonloppuna päästiin ihan kunnolla hommiin ja ahkera remppamieheni (lainattu ;) ) purki koko asunnon. Lattiat, keittiö yms ovat nyt poissa. Eilinen päivä kului tapetteja repien. Ne on tosi kivoja repiä ne alustapetit! Onneksi meillä on hyvät vempaimet sitä varten. Tänään sitten maalattiin katto. Ihana ruskea paneelikatto on nyt vain muisto. Voi olla, ettei huomenna pää käänny ja tänäänkin tämä kirjoittaminen vaatii vähän voimia, kun tuli puristettua tuota telaa aika kovaa sen neljä tuntia putkeen.. Myös piha on kokenut aikamoisen muutoksen, kun äitini siellä muutamana päivänä hääri. Vielä olen hieman epäileväinen ison pihan suhteen. Toivon tosissani, että edes joku pieni viherpeukalo minussa asuu ja löytyy..

Ehdin myös tässä välissä käydä Suomipopissa vähän tuulettumassa ja teki kyllä hyvää. Seuralaiseni pyysi, että kirjoittaisin illasta myös jotain tänne blogiin, mutta ehkä pysytään kumminkin sisustuksessa tai ainakin suurimmaksi osaksi ;) Oma suosikkini oli taas kerran Kaija Koo, ihan mahtava keikka!

Sellaista tänne. Vielä olisi tämän heinäkuun aikana yhdet polttarit, kahdet häät, muutama pieni kaupunkimatka Suomen sisällä, muutto, remonttia yms. Aika tuskin kovin pitkäksi tulee, mutta onhan tässä jo huilailtu.

Kuvan Pionit sain käydä otttamassa synttärilahjaksi siskon kukkapenkistä. Vähän aikaa piti odotella, että ne kasvavat. Ihana kaakeli Tine K Home ja juliste, josta on tarkoitus tehdä eteiseen taulu.

Toivottavasti teillä on ollut mukavaa!

Ruut14 kommenttia:

 1. Oih, teilläpä on rempattavaa! Toisaalta on varmaan ihana nähdä kättensä jälkeä! Kaija Koo on aivan mahtava keikkamimmi! Tsemppiä remppahommaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Toivotaan, että tää tästä joku päivä valmistuu :) Kaija Koo oli kyllä taas ihan todella hyvä!!

   Poista
 2. Upeita kuvia! Hauskoja tulevia kaikkia juhlia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ihan kivoja onneks nää juhlat tässä kaiken keskellä niin saa edes päiväks ajatukset pois lattioista yms.

   Poista
 3. Oi toivottavasti päästään näkeen jossain vaiheessa kuvia siitä millaista tuli! Meillä on kotona menossa kirjaimellisesti sisustuskaaos :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisustuskaaos kuulostaa kyllä paljon mukavammalta ;) Kuvia varmasti luvassa kun on vähän valmiimpaa :)

   Poista
 4. Hurmaava pioni ja kaunis ruutulaatta!
  Ihanaa työntouhuista remonttia teille!
  Lempeitä kesätuulia täältä Mantelilaaksosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna! Itse ihastuin myös tuohon laattaan ja ajattelin sen keittiön koristukseks ja sopii hyvin sitten vaikka kuuman pannun alle tms :)

   Poista
 5. Odotan innolla kuvia valmiista remonttijäljestä! Tuo kaakeli on aivan ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja on muuten aika painavakin ;) oli pakko saada se uuteen keittiöön. Jospa ens vkolla saisin jo keittiönkin kun alkaa olla jo aika monta juttua sinne valmiina ;)

   Poista
 6. Voi ihanaa, en ehkä malta oottaa et nään lopputuloksen! :)
  Jos muuten tarviit remppailuun apua, niin mut voi napata kyytiin millon vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun oisin nähny tän viestin tällä viikolla. Olin siellä nimittäin nyt kaks päivää ihan yksin, mutta ens vkolla meen taas joten pidän mielessä ;)

   Poista
 7. Täälläkin odotellaan innolla lopputulosta :) ja ihana tuo laatta kuvassa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon aika hyvin hankkinu jo tuota rekvisiittaa keittiöön, joten itse keittiötä odotellessa ;) Kuvia tulee sitten ihan varmasti!!

   Poista