keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Matkalaukkuelämää
.. ja öitä sohvalla.

Aika touhukas on ollut tämä viikko. A oli hyvin onnellinen tänne tulostani ja iloinen ajatuksesta, että Ruut-täti muutti kokonaan heille. Vielä on kolmevuotiaan hyvin hankalaa käsittää, että koti on jossain muualla nyt.  Varsinkin kun ilmoitin, että en ihan heti sinne mahdu asumaan. B on näyttänyt myös aika onnelliselta ja seuraa minua lähes kaikkialle. Ollaan leikitty yhdessä pukuleikkejä ja peilailtu. Huomatkaa muuten molempien vaatteet. Lindex tuntuu nykyään olevan täynnä ihania lastenvaatteita! Saan kai minäkin niistä mainita, vaikka ei lapsia ole ;)

Eilen kävin luovuttamassa avaimet ja tekemässä pintapuolisen loppusiivouksen. Vähän haikealta se tuntui (tai jos totta puhutaan niin ihan kamalalta), mutta avaimia vastaan saamani viinipullo ja suklaalevy helpottivat vähän. Ja vaikka sanonkin, että kamalaa on, niin kaikesta huolimatta olen hurjan onnellinen uudesta asunnostani ja uusista jutuista. Tuntuu vaan niin oudolta, kun muutosta yms. on haaveillut niin pitkään ja viimein kun asiat alkavat hahmottua itse muutos tapahtuukin yllättävän nopeasti. Ensi viikolla olisi tarkoitus siirtyä uuteen kotiin ja hommat eivät varmasti siihen lopu. Muuttolaatikoiden purkaminen vaatii ehkä muutaman päivän.

Eilen illalla me täällä herkuteltiin ja otettiin kunnon Nintendo-matsit lasten mentyä nukkumaan. Pelattiin siskon kanssa Super Mariota pitkästä aikaa. Mukavaa oli, vaikka omat taidot ovat kyllä unohtuneet tässä vuosien varrella. Joskus nuorempana saatettiin pelata jopa 7 tuntia putkeen. 

Nyt vähän pakkailemaan ja pian onkin aika lähteä Helsinkiin tämän kesän viimeisiin häihin. Onhan se aika saada kaasokin sinne paikalle, kun muuten on tullut niin tiiviisti täällä oltua. Odotan jo innolla tulevaa viikonloppua ja saaristohäitä. Blogiin en aio ennättää enää tällä viikolla, mutta instan puolella olen välillä ollut jopa melkein aktiivinenkin ;)

Mukavaa loppuviikkoa ja viimeisiä heinäkuun päiviä!

Ruut


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti