sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Sunnuntaijuttuja

Hyvää ensimmäistä adventtia.

Täällä otetaan rennosti. Viime viikolla löysin Kodin 1 nuo siniset Annon pellavatyynyliinat ja  nyt on sitten sinistä ihan jokaisessa tyynyssä. Tyynynpäälliset toki täällä vaihtuvat aika tiuhaan, varsinkin noissa tyynyissä, missä nukutaan. Tämä hieman sinisempi petaus on mielestäni ihan kivaa vaihtelua valkoisen ja mustan rinnalle.

Yöpöydällä odottelee vino pino kirjoja. Kiitos kirjakerhojen. Tykkään kirjoista ja olenkin aika monta vuotta johonkin kirjakerhoon kuulunut.. Ongelma on nyt ollut se, että unohdan perua kirjoja ja välillä niitä tuntuu tulevan vähän liikaakin. Ratkaisin tämän niin, että lopetin jäsenyyteni. Nämä kirjat luettuani alan käymään taas kirjastossa ja tiedän mitä ensi kesänä Harjun kirpparilla taas myyn ;)

Nyt toinen kuppi kahvia. Toivottavasti sielläkin saadaan nauttia rauhallisesta sunnuntaista.

Ruut

6 kommenttia:

 1. Oi, niin kutsuvan näköistä! Mulla on muuten yöpöydällä tuo samainen Nainen junassa ja tämän päivän missio olisi saada se luettua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite annoin tuon kirjan ystävälleni mukaan Mauritiukselle. Lupasi palauttaa hiekkaisena ja aurinkorasvalta tuoksuvana takaisin ;)

   Poista
 2. Kauniit pellavatyynyliinat! Sopisi meidänkin kotiin mainitsi!

  VastaaPoista
 3. Hyvää adventtia! Pellavalakanat on haaveissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Täällä noita tynyliinoja olen hankkinut aina hiljalleen ja yhdet lakanat vasta raaskinut ostaa. Ihania ne kyllä on!!

   Poista