maanantai 9. marraskuuta 2015

Lisää kodikkuutta I Desenio

Vaikka olisi jo kaikki tavarat paikoillaan, ei koti tunnu ihan niin kodikkaalta, jos seinät ovat aivan tyhjillään. No, ehkä nykyään on myös sellaisia koteja, mutta itse ainakin tykkään, että kotona on edes muutama taulu.

Pääsin joku aika sitten valitsemaan Deseniolta kotiin uusia printtejä. Tämä yhteistyö tulikin sopivasti. Kaikki pinnat kun tässä kodissa oli vihdoin saatu valmiiksi.

Olohuoneen harmaan Tunto-maalilla maalatun seinän haluan tässä kodissa jättää ihan ilman tauluja. Seinä on itsessään jo kaunis. Tv-tason päälle olen kumminkin etsinyt jo jonkin aikaa taulua. Tekstitauluja tässä kodissa on ja niitä olisi ollut Deseniollakin, vaikka minkälaista. Halusin kumminkin jotain muuta kuin tekstiä, jotain taidetta. Taidetta löytyi, monenlaista ja niistä olikin vaikea valita. Tähän Dancer-kuvaan ihastuin kumminkin heti. Jotenkin todella kaunis ja herkkä kuva.

Simplicity- printti taas oli se, jota olin jo jonkin aikaa käynyt ihailemassa. Tämä onkin suosikkini kaikista tauluistani. Ennen pianon yläpuolella ollut Keep Calm- printti tuntui tässä asunnossa jotenkin liian hallitsevalta. Kaipaan näköjään tänne tällaisia rauhallisempia tauluja.

Keittiöön kaivattiin myös taulua. Aika kauan mietin keittiötaulujen välillä ja lopulta päädyin tällaiseen yksinkertaiseen, joka ei kovin tulisi esiin tuolta purkkien seasta, mutta toisi silti jotain pientä ilmettä. Ranska ei kielenä itselleni ihan kovin suosikki ole ja mieluummin olisin ehkä saman taulun ottanut saksaksi, mutta tykkään tästä silti todella paljon.

Mitäs tykkäsitte? Joko teiltä löytyy samoja tauluja vai onko Deseniolla joitain muita suosikkeja? Itse voisin kyllä vielä muutaman printin sieltä kotiini ottaa, mutta just nyt tuntuu, että täällä on tauluja ihan tarpeeksi. Silti käyn välillä niitä salaa ihailemassa.

Nyt vielä pari kukkaa tänne, niin alkaa olla valmista ;) Mukavaa alkanutta viikkoa teille!

Ruut


7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No niin on. Oon niitä nyt täällä vaan jonkun aikaa ihaillu! :)

   Poista
 2. Deseniolla on ihania julisteita <3 Mulla kolme julistetta kotiutui jokin aika sitten :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita! Deseniolla on paljon ihania julisteita, meiltä ei löydy vielä yhtäkään, mutta usein olen sivulle tehnyt haave ostoskoreja, vielä kun saisi klikattua kotiin asti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sieltä kyllä löytyy vaikka mitä ja olin positiivisesti yllättynyt, että ne ei kovin kalliita ollut!

   Poista