torstai 5. marraskuuta 2015

Hakuna Matata.
Leffailta.

Vai pitäisikö sanoa leffapäivä x2. Oltiin jo kauan mietitty, että ehkä meidänkin olisi aika katsoa Frozen. Leffailtaa suunniteltiin jonkin aikaa ja popparit ostettiin kaappiin odottamaan oikeaa hetkeä. Tällä viikolla vihdoin päästiin leffaa katsomaan. A jaksoi hyvin tunnin ja sen jälkeen hän vain poistui paikalta ;) Vähän jäi harmittamaan, että miten elokuva päättyy.. Seuraavana päivänä jatkettiin taas. Ei tietenkään siitä mihin oltiin jääty vaan ihan alusta. Eilen sitten vihdoin päästiin leffan loppuun ;) Hyvä leffa oli ja muutaman kerran kun sitä noin peräkkäin katselee niin alkaa ne laulutkin päässä soimaan.

Ollaan siskon kanssa katsottu yhdessä pienenä monet leffat, aina uudestaan ja uudestaan. Kaunotar ja Hirviö, Tuhkimo, Pocahontas, Pieni merenneito, Leijonakuningas yms. Vieläkin osataan ne laulut niistä lähes ulkoa ja varmaan osat vuorosanoistakin. Aika harvoin tulee lapsille suunnattuja elokuvia noin itsekseen katseltua, mutta onneksi siihenkin on taas mahdollisuus. Aika vanhaksi tuntee tämä täti itsensä, kun muistan edelleenkin sen, kun meillä vuokrattiin ensimmäinen videonauhuri. Se haettiin silloin R-kioskilta ja maksoi 50 markkaa pitää sitä vuorokausi. Äitini haki sen kun olin kipeänä kotona ja Halinalleja katselin silloin. Viimein saatiin ostaa se koko laite itsellemme, kun oltiin ainoat tuossa pienessä kylässä, jotka sitä enää vuokrattiin. Ne oli erilaisia aikoja ne.

Kuvissa leffahetkeen valmistautumista ja leffahetken aikana tapahtuneita juttuja ;) Just nyt A tykkää olla kameran edessä ja lähes jokaisesta hetkestä pitäisi ottaa kuva, mutta kaikki kuvat eivät tänne blogiin kuulu ja tässäkin halusin vaan vähän valaista näitä tunnelmia. Ehkä ihan heti ei olla tällä porukalla elokuvateatteriin menossa, mutta jo eilen siitä vähän juteltiin, että millainen paikka se oikein on.

Nyt, oikein mukavaa torstaita ja toivottavasti huoletonta sellaista :)

Ruut

4 kommenttia:

 1. Frozenin biisi on kyllä niiiin tarttuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no niin on. mulla on soinu varmaan kolme päivää päässä "lumiukko tehtäisiinkööööö" :)

   Poista
 2. Hahhah, minäkin muistan tuon, kuinka Ärrältä vuokrattiin sekä nauhuri että leffa ;)! Me tosin tehtiin tuota harvemmin, sillä käytiin katsomassa suurin osa uusista Disney-piirretyistä aikoinaan leffateatterissa. Erityisesti Leijonakuningas ja Kaunotar ja hirviö toimivat kyllä edelleen <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne ajat vaan ollu joskus toisin ;) Mä jo odotan, että pääsen taasvkatsomaan noita vanhoja tuttuja suosikkeja! :)

   Poista