keskiviikko 25. marraskuuta 2015

tämän vuoden kortitSunnuntaina vietettiin Jyväskylässä joulukadun avajaisia ja paikalla oli aika monta ihmistä itseni lisäksi. Nyt kun joulu sitten virallisesti on avattu täälläkin voin hyvillä mielin kirjoitella joulujutuista.

Eilen hankin jo muutaman joululahjan ja joulukortit ovat tekstiä vaille valmiit. Tein tuollaiset hyvin yksinkertaiset kortit (joihin muuten niihinkin sai aika monta tuntia kulumaan aikaa). Mustaa vesiväriä, sivellin ja valkoiset korttipohjat, muuta ei tarvittu. Kysyin vielä A:lta, että mitä täti paperille teki, että siitä nyt varmasti ymmärtää, mitä kuva esittää. Tosin osaan kyllä kuvitella isovanhempieni ilmeen, kun he kortin saavat. Tuollaisia mustia viivoja, eikä yhtään väriä. Idean löysin Pinterestiä selaillessani. Tänä vuonna kun halusin tehdä jotain hieman helpompaa. Viime vuonna leikatessani niitä satoja pieniä tähtiä eivät kortintekijän ajatukset kovin jouluisia olleet. Tänä vuonna saavat ystäväni kortteja, joita tehdessä on ajateltu hyviä ajatuksia :)

Isovanhempani olivatkin täällä maanantaina kylässä ja kyllä heillä riitti ihmeteltävää. Tauluja, joissa on tekstiä, isoja kahvikuppeja, Marimekon astioita, vaaleaa sisustasta yms. Ajat ovat sisustusrintamalla muuttuneet.

Mukavaa keskiviikkoa sinne teille!

Ruut

12 kommenttia:

 1. :) hieno kortti! Simppeli, josta voi sitten tehdä itselleen vaikka pienen taulun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo mietinkin, että voisin yhden kortin säästää itselleni :)

   Poista
 2. Kiva ja helppo idea kortteihin. Mun pitäisi kuvata lapset + koira joulukortteihin, mut saa nähdä koska ehdin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toivotaan, että sun kuvattavat osaa tehdä hetken yhteistyötä, että tulee kivoja kortteja :)

   Poista
 3. Hienot kortit! Minä tein vähän samalla idealla, tosin teippejä käyttäen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. teipit on kans kivoja. itse tein niillä muutama vuosi sitten :)

   Poista
 4. Kauniit kortit! Musta-valkoinen ja yksinkertainen toimii aina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin toimii, ainakin mun mielestä ;) onneks kortti voi olla antajansa näköinen

   Poista
 5. Hitsit, milloinkahan sitä ehtisi askartelemaan....
  Meidän mummo on alkanut ymmärtää mun sisustusfilosofiaa, tai no jos ei ihan ymmärtää niin ainakin ennustaa. Kyseli viimeksi, että minkä värinen uus sohva on, no musta tietenkin. Kyllä vaan, hienosti arvattu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä ne mummot hiljalleen oppii ja onhan se aika ihanaa, että niitä oikeasti kiinnostaa nää jutut, mitä meidän kodissa on :)

   Poista