sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Snow day

Hei vaan ja mukavaa sunnuntaita. Kiitos kommenteista edelliseen postaukseen, ne oli tärkeitä ne <3 Sanoin palaavani asiaan heti seuraavana päivänä ja vielä paperipusseista puhumaan. No, muutaman päivän hiljaisuuden jälkeen paperipussit on taas vähän vähemmän mielessä ja saatte tyytyä näihin tän aamun talvisiin kuviin. Näissä mua kyllä häiritsee tosi paljon tuo valahtanut lampaantalja tuossa kiikkutuolin päällä, mutta katselkaa vaikka tuota kuusta tuolla takana ;)

Niin se vaan lumi tuli ja on kyllä niin kaunista! Viikonloppu on tähän saakka ollutkin hyvin mukava. Aika on kulunut ystävien ja sukulaisten seurasta nauttien. Tämän aamun olen sitten viettänyt tuolla ulkona lumihommissa. Lapio vois olla seuraava ostos tähän taloon. Vielä viime viikolla olin jo ihan valmis pakkaamaan matkalaukun ja lentämään johonkin lämipimään, mutta tänä aamuna ulos katsellessa tuli olo, että voi kun pääsisi johonkin pohjoiseen. Lapsena vietettiin lähes joka talvi aikaa jossain hiihtokeskuksessa Lapissa. Aikuisena kaikki matkat on tehty etelään, joten vielä joskus olisi kiva päästä käymään siellä pohjoisemmassa osassa Suomea.

Nyt takaisin keittiöön ja lämmintä juomaa kuppiin. Jotkut pelotteli, että tää flunssa saattaa kestää sen 8 viikkoa. Itselläni nyt kaks takana ja olo alkaa olla hiukan epätoivoinen. Tämäkin päivä kuluu siis taas ihan lepäillen. Mukavaa ja leppoista sunnuntaita myös sinne!

Ruut

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana talvitunnelma kuvissa<3 Iloisen säihkyvää sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Ihania jo niin jouluisia kuvia! <3
  Mistä tuo ihana matto muuten on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. anteeks kun vastaaminen kesti, mutta se on House Doctorin matto ja tilasin sen Homenordista :)

   Poista