lauantai 29. maaliskuuta 2014

Pellavalakanoissa

Tiedättekö sen tunteen, kun aamulla herää ja tajuaa ettei ole kiire mihinkään? Se on hyvä tunne. Hyvältä tuntuu myös auringonpaiste verhojen takaa. Takana on hieman huonosti nukuttuja öitä, mutta se ei haittaa. Seuraavat kaksi päivää voi taas kömpiä sänkyyn ihan milloin haluaa :) Ja voi miten tykkäänkin noista H&M pellavalakanoista. Eilen päätin olla rohkea ja laittaa toisen peiton jo talvisäilöön ja siirtyä nukkumaan yhdellä peitolla ja kaivoin innoissani nämä lakanat esiin. Näitä omistan vain yhdet ja toistaiseksi en itse eriparilakanoissa unta saa ;) Myös harmaana nämä olisivat aika kivat! Luen muuten edelleenkin tuota samaa Steelin kirjaa, koska tässä välissä piti lukea niitä kirjastosta lainattuja. Milloinkahan saan kaikki omat kirjani luettua?! Kesälomaa odotellessa.. Nyt ulos ja lenkille. Kuivat tiet ja raikas ilma ovat saaneet tämänkin naisen taas liikkeelle. Oikein mukavaa lauantaita!

Ruut

9 kommenttia:

 1. Tiedän tunteen,vkl aamut on parhautta!! Ja noi lanakat on tarkoitus laittaa tilaukseen,nyt kun päiväpeite on taas väistynyt. Mieluummin laitan kauniit lanakat kun petaan aamusin sängyn :) Lasten sänkyihin voisin kokeilla samaa. Sinne myös ihanaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en edes omista enää päiväpeittoa. Totesin, että pärjään ilmankin. Kauniit lakanat saavat olla esillä :) Suosittelen kokeilemaan näitä, ihanat ovat!

   Poista
 2. Voi vitsit kun raaskis tilata nuo lakanat, näyttää niiiin ihanilta :) Toivottavasti uni tulee nyt paremmin! Täälläkin on tullut vähän valvottua, vähän kökköjä tapahtumia vielä tämän muunkin stressin päälle. Kunhan koeviikko on ohi niin mennään sinne kahville :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja jos uni ei tuu niin on ainakin kauniit lakanat katsell yöllä :) Kahvittelua odotellessa <3

   Poista
 3. Kiireettömyys antaa niin voimaa arkeen. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Mukavaa viikonloppua myös sinne!

   Poista
 4. Meillä on nyt samaiset pellavalakanat luumunvärisinä (vai mahtavatko olla tummanruskeat?) ja ovat kyllä niin ihanat ja hyvät nukkua, ettei niitä malttaisi laittaa pesuun ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan kun itsekin mietin viime kesänä, että milloin oikein näitä lakanoita pesen :) Aina tarviis olla toiset varalle! :)

   Poista
 5. Ihan huippulakanat! Vähän epäillen tuollaiset joskus tilasin, mutta nyt pitäis saada jo toiset :).

  VastaaPoista