tiistai 15. tammikuuta 2013

Hiukan kimallusta

Uuden trendinkin (joka tipahti postiluukusta ilmaisnumerona joku viikko sitten) mukaan tammikuussa synkkyyttä piristävät kultaiset (kimaltavat) yksityiskohdat asussa, kun muuten niin helposti pukeudutaan tummiin vaatteisiin. Joten täällä ollaan hyvinkin muotitietoisia ;) Tuon kultaisen ponnarin ostin H&M:lta jo kauan aikaa sitten, mutta viime lauantaina sitä ensimmäistä kertaa päähäni koitin. Kieltämättä helppo tapa pirstää tavallista ponnaria.

Ruut

3 kommenttia:

 1. Tommonen olisi ihana, minä niin tahtoisin... mutta ei tuollaiset pysy mun päässä, kun ponnari on paksuudeltaan korkeintaan mun peukalon paksuinen. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. entäs jos laittais sen tavallisen pompulan päälle? ja elämä on välillä epäreilua.. voi kun vois luovuttaa toiselle hiuksia kun mulla taas on sellanen tukka, jota joutuu ohentamaan aika usein, kun sitä on liian paljon..

   Poista
  2. Tietty jos vaikka laittais ponnarin semmosella paksummalla donitsilla, sitten se saattaisi pysyä ;) Oonkin haaveillut jo pitkään uusintakierroksesta tuuhennosten suhteen, mutta ovat aika tyyris prosessi. :)

   Poista