torstai 31. lokakuuta 2013

6%
Välillä se iskee, kamala matkakuume. Olisi niin mukava taas päästä johonkin, vaikka vain muutamaksi päiväksi. Haaveilen siitä, että viimeistään kesällä voisin mennä taas käymään Wienissä ystäviä tapaamassa ja ihan vaan käppäilemään sinne kaduille. Haluaisin myös nähdä monia uusia maita, mutta rahaa/aikaa on vain rajoitettu määrä, joten ihan kovin usein ei voi matkustella, ei edes vuosittain. Onneksi omistan ystäviä, jotka matkustelevat milloin missäkin ja heitä kuunnellessa voi tuntea melkein itse olleensa mukana, melkein! :)

Kovin monessa maassa en ole elämäni aikana käynyt, mutta muutamissa kumminkin. Puhelimessani on sellainen kartta (been), jonka mukaan maailmasta 6% on nähty ja Euroopasta 30%.. joten vielä olisi aika monta paikkaa näkemättä.

Monesti matkoilla tärkeintä on se, kenen kanssa matkustaa. Nautin seurasta ja määränpäällä ei oikeastaan kovin ole väliä. Lomailu ja matkat ovat kivoja, vietän ne sitten missä vaan. Sellaisia paikkoja, jotka VÄLTTÄMÄTTÄ haluaisin nähdä, ei minulla oikeastaan edes ole. Olen aika onnellinen, pääsen sitten mihin vaan :) Tosin tämä talvi ja kevät taitaa kulua Suomessa, onneksi täälläkin voi liikkua, jos siltä tuntuu. Mukavaa torstaita!

Ruut

4 kommenttia:

 1. Minun prosenttiluku oli 5, eli nähtävää on vielä enemmän. Meidän suurimpana haaveena tällä hetkellä on matka New Yorkiin, joka varmasti toteutetaan viimeistään sitten, kun kaksivuotias on vähän isompi (ja kärsivällisempi lentomatkustaja). Lähivuosina matkaillaan luultavasti enemmän Euroopassa, jossa sielläkin on nähtävää, ja etenkin näin marraskuun pimeinä iltoina olisin valmis klikkaamaan uuden matkan ostoskoriin vaikka heti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. New York on kyllä luultavasti sellainen, minne itsekin vielä joku päivä suuntaan, sitä ollaan pienellä tyttöporukalla jo kauan mietitty. Ja Euroopassa riittää nähtävää ja se on kyllä lähempänäkin. Voi kun itsekin voisin varata jonkun matkan jo vaikka heti.. seuraavia matkoja odotellessa siis :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. kiitos! :) vanhempieni kotoa sen löysin.

   Poista