torstai 3. huhtikuuta 2014

Verhot ja vähän pääsiäistäJoko siellä on laitettu pääsiäistä kotiin? En voinut tänään vastustaa kiusausta, kun näin nämä suklaamunat kaupassa. Saa nähdä, ovatko enää pääsiäisenä tuossa.. Jostain pitäisi vielä kaivaa esille ainut pääsiäiskoristeeni (pitkäjalkainen tipu) ja istuttaa ruoho. Kyllä näillä jutuilla jo hyvin pääsee tunnelmaan ;)

Tänään olen pähkäillyt verhojen kanssa. Ostin makkariin pimennysverhot, joiden pitäisi olla valkoiset, mutta aika harmailta näyttävät entisiin verhoihin verrattuna. Mietin, että tottuuko silmä niihin vai uhraudunko taas valvomaan osan kesästä, koska on liian valoisaa. Siinä vasta pulma. Tuijottelen niitä vielä tämän illan ja ehkä huomisenkin. Makkarin verhoja koitin olohuoneeseen. Kivat olivat, mutta tunnelma muuttui liian romanttiseksi omaan makuuni, joten taidan mennä vanhoilla verhoilla. Sellaisia ongelmia/suunnitelmia täällä :)

Mukavaa torstaita!

Ruut

7 kommenttia:

 1. Meilläkin oli suklaamunia... mutta eipä ole enää :)
  Verhot ovat itsellekin ainainen murheenkryyni. Siksi ikkunoissa roikkuvat samat eleettömät valkoiset verhot, vuodenajasta riippumatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse taidan myös päätyä siihen, että mitä niitä verhoja turhaan vaihtamaan :) Tosin nuo pimetävät saavat nyt kesän tuolla makuuhuoneessa olla..

   Poista
 2. Johan on söpösiä munia! Me ei kyllä varmaan osattais nukkua enää ilman pimennysverhoja, varsinkin neidillä jäis unet lyhkäseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäi kesken... Meilläkin verhot on valkoiset, mutta enemmän luonnonvalkoiseen kuin sellaiseen valkovalkoseen taittavat. Niin ja sitten vielä se, että mulla on ruutti-ikävä! Tuu käymään joku päivä <3

   Poista
  2. Pimennysverhoistakohan se johtuu vai mistä, mutta eihän sitä meinaa aamulla päästä sängystä ylös! Olen kai tottunut siihen, että valo mut jo hiljalleen herättää :) Ja hei, tuun mielelläni kylään joku päivä!!!

   Poista
 3. Eipä voisi enää ihanamman värisiä munia olla:)!!! Niin keväisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne oli kyllä ihania (huom oli ;) ).. on niitä onneks vielä muuta jäljellä..

   Poista