sunnuntai 14. syyskuuta 2014

sunnuntaitaja vähän eilisiä juttuja..

Lauantaina kello soitti aamulla 6 aikaan ja pakattiin kamat ja lähdettiin ajamaan kohti Helsinkiä. Suuntana Habitare. Parin tunnin päästä kello oli 8 ja oltiin matkalla Kuopioon..

Mun auto on temppuillut tässä jo jonkin aikaa ja ihme kyllä en ole vielä toistaseks menettäny hermoja sen kanssa. Jotenkin oon jo hyväksyny, että se auto ei enää kovin pitkälle mua vie ja meidän yhteiset vuodet alkaa olla takanapäin.. Vaikka eilen jouduttiinkin vaihtamaan suunnitelmia oli meillä silti aika mukava päivä. Ravintolaruokailut ja messuilut vaihtu piknikille auton etupenkillä ja Ikean lihapulliin, mutta ei haitannut yhtään. Joskus se riittää, että pääsee vähäksi aikaa muihin maisemiin ilman sen ihmeempiä juttuja.

Plussana muutama kiva hankinta. Kirpparilta parilla eurolla kauniit lasit, joissa poltella tuikkuja. Ikeasta kulhoja 50 senttiä kpl ;) Osaako kukaan muuten sanoa, missä kannattaa myydä muumiastioita? Muutama muumikulho täällä etsii uutta kotia. Molemmat sellaisia, joita ei enää kaupoissa myydä.. Lisäksi löysin vielä B:lle lahjan parin viikon päästä oleviin nimijuhliin ja A:lle Tigerista kivan pussukan, johon ajattelin laittaa hänen synttärilahjansa. Tuota kassia hän voi sitten kannella mukanaan myöhemminkin :) Kovin suuria eivät olleet hankinnat. Noiden lisäksi ostin vain kasan tuikkuja ja loput valokuva-albumit.

Ennen valokuvia on tiedossa päikkärit. Uni ei tullut yöllä ja tänä aamuna olin jo viiden maissa hereillä, joten tätä sunnuntaita on vietetty jo monta tuntia. Kahviakin on kulunut jo pannullinen..

Mukavaa ja rauhallista sunnuntaita sinne!

Ruut

4 kommenttia:

 1. Ihanan pehmoisen näköinen sänky. Tuli olo että tuollaiseen kun painautuisi nukkumaan ja unohtais sunnuntaisen työpäivän. Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sänky myös on aika pehmoinen, joten kyllä siinä mielellään nukkuu :)

   Poista
 2. Moi, mistä oot löytäny ton do what you love...-tekstin? Pinterestistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Therese Sennerholtin kortti ihan hänen omasta kaupastaan tilattu :)

   Poista