keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Sinivalkoinen Lumene





ja muutama muu sininen juttu.. 

Täällä on herätty tänä aamuna auringonpaisteeseen. Omat aamuni alkavat nykyään aika rauhallisesti ja en muista milloin viimeksi olisin noussut heti herättyäni. Lähes joka aamu loikoilen lähes tunnin. Se on ehkä se isoin muutos ja se taitaakin olla ainut asia, mistä voi oikeasti nauttia. Eilen illalla pääsin pitkästä aikaa saunaan ja se oli myös mukavaa se. Tosin vielä mukavampaa oli viettää hetki poikien kanssa. B seuraa perässä kädet ojossa ja vaatii päästä syliin ja A:lla riittää juttua. A mietti, että Ruut-täti menee sairaalaan ja sitten lääkäri kuuntelee sydäntä ja puhaltaa ja sitten täti sanoo "aaa". Melkein oikein ;) 

Tänään taivas on sininen ja niin on muutama muukin juttu. Alan tosissani tykätä tuosta väristä taas! Viimeiset pari kuukautta olen käyttänyt Lumenen Artic Aqua- sarjan rasvoja ja olen ollut tyytyväinen. Sopivat hyvin pintakuivalle ja herkälle iholleni. Ihan vahingossa yhden purkin joskus ostin jostain Sokoksen alennusmyynnistä ja olinkin aika tyytyväinen, että tuote sopi omalle iholleni. Hintaa purkilla on vajaa kymppi. Näiden avulla iho on toistaiseksi pysynyt ihan hyvänä ja vähemmän kuivana. Lisänä käytän välillä tuota Lumenen Seerumia. Aluksi en siitä tykännyt, mutta sitten mieli muuttui :) Puhdistustuotteissa käytössä Biothermin tuotteet.

Pienet hankintani lähiaikoina ovat myös olleet sinisiä. Lippalakki ja ohuempi pipo. Molemmat tarpeellisia ja pipoa olenkin pitänyt päässäni lähes siitä saakka kun sen ostin. Villaiset pipot alkavat tuntua jo liian kuumilta joten ohuempaa pipoa olin etsinyt jo jonkin aikaa. Omani löysin Vero Modasta. Lippis Stadiumista. Sitä voisin mielelläni käyttää jo nyt ja piiloutua lipan alle, sen verran väsyneeltä täällä näytetään. Väsynyt mieli ja ulkonäkö kaipasivat pientä piristystä ja sen löysin maanantaina H&M käydessäni. Pienenpieni rannekoru alle 3e. On minulla ranteessa nytkin vaikka tässä kotona vaan oleilen :) 

Mukavaa keskiviikkoa! 

Ruut

4 kommenttia:

  1. Mäkin käytin vielä vuosi sitten tuota Lumenen Arctic Aquaa yövoiteena, mutta sitten siirryin Foreverin Aloe vera seerumiin :)

    Kivaa keskiviikkoa!

    VastaaPoista
  2. Kauniisti sopivat kuvat yhteen. Mullakin on Lumenelta yövoide ja silmänympärysvoide, ja oon ollut myös aika tyytyväinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Lumenen tuotteet on kyllä olleet hyvin toimivia ja kivahan se on kun ne ei maksakaan ihan niin kamalia summia :)

      Poista