keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Löytöjä

Muistan vielä, että muutama vuosi sitten keittiössä oli pöydän ympärillä mustat ehkä Ikean halvimmat tuolit, joissa jaksoi istua just sen ajan, kun ruokaa lautasella oli. En oikein tiedä, että missä vaiheessa kiinnostuin enemmän tuoleista. Syytän tästä osaltaan blogeja. Toinen toistaan kauniimpia kuvia keittiöstä ja sen tuoleista. Silloin ajattelin, että ehkä joku vuosi minullakin on kivat tuolit, joilla on hyvä istua.

Tämä projekti vaati kärsivällisyyttä. Rahapussi ei antanut periksi ostaa ihania tuolia uutena ja päätin jo alussa, että kirppareilta ne on lyödyttävä, vaikka siihen menisi kuinka kauan. Nyt pari vuotta myöhemmin homma on paketissa. Keittiössä on pöytä, joka muuten sekin "uusi". Äitini löysi sen 20 eurolla ja yhdessä se kunnostettiin. Myös ensimmäiset tuolit, Wieniläistuolit löysi siskoni. Tämä oli vähän tällainen yhteinen projekti. Usein tulee pyydettyä ystäviään ilmoittamaan, kun joku asia/esine vastaan tulee, jota itse sillä hetkellä etsii.. Kaksi Wieniläistuolia, yksi Artekin ja viimeisin löytö tämä kuvassa näkyvä Ilmari Tapiovaaran Fanett. Tämän löysin viime viikonloppuna ja voi kun siitä tykkään. Kaikilla näillä hintaa yhteensä 55 euroa!!! Pienien paikkakuntien kirpputorit ovat välillä täynnä löytöjä!

Tuolin lisäksi kuvissa mun uudet Ale-Makasiinista hankitut mukit. Sieltä tekee myös löytöjä ;)

Mukavaa keskiviikkoa!

Ruut

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Siinä on kyllä oikeastikin tosi hyvä istua!!! Tuli hetkessä yks lempparituoleista :)

   Poista
 2. Meilläkin yks tuollainen tuoli, tosi olohuonerempan aikana sai pahaa kolhua ja on nyt vähän syrjäytetty :( tykkään näistä kyllä myös paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en oikeastaan koskaan edes ajatellut tällaista hankkivani, vaikka niitä olinkin usein ihaillut, mutta kun vastaan tuli niin päätös oli heti selvä :)

   Poista
 3. Upea Fanett löytö! Ja tuo kuusimuki on tosi symppis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muki on kyllä ihana ja tuoli myös ;) Osaan iloita näistä pienistä löydöistä, kun niitä ei kovin usein tapahdu :D

   Poista
 4. Hyvä tuoli löytö!!! eikä mukeissakaan vikaa ole.

  VastaaPoista