maanantai 2. toukokuuta 2016

Blogin tarinaIhana Ave muisti minua haasteella ja pyysi kertomaan blogini tarinan. 

Aloitin bloggaamisen syksyllä 2012. Olin jo aika kauan haaveillut omasta blogista. Sisustaminen ja kaikki siihen liittyvä oli jotenkin hyvin tärkeää ja halusin sisutusideoista, omasta kodista yms itselleni muistoja. 

Blogini alussa en omistanut järkkäriä ja tietokoneen käynnistämisessäkin saattoi mennä aikaa 10min-3h, joten taisin oikeasti olla aika innoissani, kun jaksoin nähdä vaivaa ja odotella koneen aukeamista tai ottaa miljoonia kuvia, että edes yksi näyttäisi suht onnistuneelta. 

Ensimmäinen käännekohta oli varmasti ihan ensimmäinen kommentti blogissa joltakin " vieraalta". Tämä kommentoija on muuten kulkenut tämän blogin mukana edelleen (Kiitos Hanna siellä kaukana Belgiassa <3 ). Muita käännekohtia on ollut mm. Jyväskylän muihin sisustusbloggaajiin tutustuminen, blogitapaamiset (paikkoja ja tilaisuuksia, missä ei muuten olisi päässyt käymään) ja yhteistyökumppanit, sekä viimeisimpänä varmasti Indiedaysin inspirition.

Vaikka alussa aloitinkin mielessä lähinnä vain sisustujutut tuli aika nopeasti mukaan myös lifestyle. On tuntunut hyvinkin luonnolliselta tuoda blogiin pieniä paloja tätä omaa elämää. Kameraa en edelleenkään osaa tai edes halua kantaa aina mukana ja välillä haluan elää ihan ilman somea. En ole myöskään kokenut tarpeelliseksi tehdä blogilleni sivuja Facebookkiin tai liittyä Snapchattiin yms. Johtuen ainoastaan siitä, että en ole halunnut käyttää kovin montaa tuntia päivästä aikaa ruutujen tuijotteluun tai oikeasti mulla ei vaan riittäis ideoita joka paikkaan ;). Onneksi muut bloggajat eivät aina ajattele samoin. Muita on niin paljon mukavampi seurata ja ihailen niitä jotka oikeasti jaksavat panostaa tähän touhuun kunnolla.

On hetkiä jolloin miettii, että lukeeko näitä mun juttuja kukaan. Nykyään varsinkin tarjonta on niin kovin suuri, että jo kommentoinnissa sen huomaa, että hiljaista on.. Vaikka en ihan aluksi uskaltanut kertoa muille, että kirjoitan blogia niin kyllä täytyy myöntää, että nykyään sitä melkein toivoo jonkun siellä näitäkin juttuja lukevan :) (muidenkin kuin iskän). 

Blogin nimi tulee sanakirjasta. Alunperin halusin jonkun saksankielisen nimen, mutta en keksinyt mitään ja sitten vaan istuin sanakirja kädessä ja tuo ajanviete tuntui sanana sellaiselta, että se sopii mun bloggaustyyliin. Blogi on aika mukava paikka viettää aikaa! Blogi jatkaa elämäänsä ja kulkee tässä bloggaajan mukana. Täällä tullaan varmasti jatkossakin näkemään monenlaista ja sitten taas ehkä ihan tarpeeksi sitä niin tavallista ja tuttua. Tavallisen ihmisen tavallista elämää. Kuvia ja tekstejä sopivasti ja just miten milloinkin tuntuu hyvältä. 

Näin täällä ;) Kiitos, kun olette siellä <3 

Vaikka en nyt haasta ketään niin kertokaahan jos joku teistä haluaa tämän itselleen ;) 

Haasteen säännöt:
 • Haaste on avoin kaikille bloggareille (teema voi olla mikä tahansa). Saat osallistua vasta saatuasi haasteen (ja niitähän voi toki myös pyytää, jos tiedät jonkun saaneen sen)
 • Kirjoita ja julkaise oma tarinasi blogissasi: miten blogisi sai alkunsa, kuinka se on kehittynyt ajan saatossa ja mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia.
 • Haasta mukaa neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa. Mikäli joku kieltäytyy suorilta käsin, voit haastaa jonkun toisen.
 • Muista ilmaista tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta sait haasteesi ja kenet haastat mukaan.
 • Mikäli olet Instagramissa, käy halutessasi lisäämässä jonkin kuvasi yhteyteen tagi #blogisitarina. Näin kaikki Instagramissa olevat bloggarit näkevät, kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat ovat nähtävillä. #Blogisitarina -haasteen käynnisti Kototeko-blogi

Ruut

8 kommenttia:

 1. Tämä oli kiva! Tarinat ja ne ihmiset blogien takana kiinnostaa aina. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) näitä on välillä ihan mukava tehdä, joten kiva jos joku niitä lukeekin :)

   Poista
 2. Yks monien vuosien takainen leirikaveri täällä lueskelee useamman kerran viikossa, vaikken yleensä mitään saakaan aikaiseksi kommentoida. Ihana blogi ja hyvää ajanvietettä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mä yritin muistella kaikki leirikaverini heti tän kommentin nähtyäni :D

   Poista
 3. Hih, voi ihanuus <3 Mukana ollaan vielä ja pysyn myös mukana :-) Tuli ihan ilosta kyynel kun mainitsit minut ja olin oikein käännekohta :-)

  Sulla on ihanat jutut, en voi sitä tarpeeksi toistaa! Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista