sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Aurinkoinen viikonloppuHeippa ja hyvää äitienpäivää siellä kaikille äideille ja tietysti sille omalle. Toivottavasti olette saaneet viettää mukavan päivän. Tänä äitienpäivänä en itse lähtenyt katsomaan omaa äitiäni, koska ensi viikolla lähdemme yhdessä reissuun ja ehditään viettää kahdeksan päivää Kreetalla toistemme seurassa, joten eiköhän sillä yksi äitienpäivän poissaolo korvata ;)

Viikonloppu kului lähinnä ihan vaan kahdestaan oleillen ja puuhaillen. Mitä nyt lauantaina olin päivän siskon ja hänen poikiensa seurassa. Eipä kovin monessa talossa hypitä innosta ja tuuleteta, kun minä astun ovesta sisään :) Sieltä olikin sitten mukava vaihtaa aikuiseen seuraan. Grillailua, pieniä lenkkejä metsässä, jääkiekkoa (telkkarista), saunomista ja paljon pusuja ja haleja ;) Välillä sitä haluaa vaan keskittyä tuohon toiseen ja olla ihan rauhassa toivoen, että aika hetkeksi pysähtyisi. No, ei pysähtynyt ei ja taas se viikonloppu meni ihan tosi nopeasti. Ilmoista tuskin turha edes mainita, kaunista on ollut! 


Ruut

2 kommenttia:

  1. Ihanat vapaat ...nyt sitten pitää arkeen alkaa asennoitua ja ilmatkin taitavat palata enemmän tyypillisiksi..mutta parasta on se, että kesä on edessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi niitä ihania ilmoja on varmasti vielä edessä vaikka kuinka! Ja onhan se kesä kesä sateellakin ;) Tsemppiä arkeen <3

      Poista