maanantai 30. toukokuuta 2016

Viikonlopun kuvia




Häiden aikaan ehdin olla muutaman yön vanhempieni luona, josta kävin sitten tapaamassa ystävääni. Kuvissa hänen karvaisista lapsuistaan osa.. Aika kului nopeasti siinä jutellessa ja aina hänen luotaan lähtiessä on hyvä olo. Lapsuudenystävät on kyllä jotain niin tärkeää. Ne tietää musta oikeastaan ihan kaiken ja on eläny mun kanssa hyvin pienestä saakka. Juttu jatkuu aina siitä, mihin ollaan edellisen kerran jääty ja ei tarvitse paljon asioitaan selitellä, kun tietää, että toinen ymmärtää.. 


Eilinen ilta kului Jyväskylän satamassa lämmöstä ja hyvästä seurasta nauttiessa ja tänään tulinkin pitkästä aikaa kotiin. Kaiken luppoajan olen käyttänyt kirjojen lukemiseen ja seuraavan kerran voisin muistaa, että yksi viikkolaina kerrallaan voisi olla tarpeeksi ;) Oon hyvä aiheuttamaan itselleni turhaa stressiä, vaikka ehkä kahden kirjan vapaaehtoinen lukeminen ei siltä kuulostakaan :D



Nyt kohti uutta viikkoa. Jostakin syystä oon ollu ihan hurjan väsynyt ja tuntuu, että mitkään määrät kahvia ei auttaisi. Onneks ilmat on aika ihanat ja voi rauhassa hääräillä pihajuttujen parissa aina kun siltä tuntuu. Mukavaa alkanutta viikkoa myös sinne teille. Toivottavasti teilläkin oli kiva viikonloppu. 

Ruut


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti